Η Εβελίνα Νικόλιζα για τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη: «Την ενέργειά της δεν τη φτάνω»

Η Εβελίνα Νικόλιζα για τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη: «Την ενέργειά της δεν τη φτάνω»

«Γράφτηκα χορό με την μαμά μου και πέντε φίλες της, πηγαίνουμε και εγώ σέρνομαι από πίσω τους» - Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις της

evelina_nikoliza_
Η Εβελίνα Νικόλιζα απάντησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει στο μέλλον, συνεργασία με τη μητέρα της, Μπέσυ Αργυράκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την Εβελίνα Νικόλιζα στα παρασκήνια της νέας εκπομπής του Λάμπρου Φισφή. Αναμεσά σε όλα όσα είπε, η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε και για τον ρόλο της παρουσιάστριας, τον οποίο και έχει αναλάβει για τη φετινή σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση ένιωσα ότι κλάταρα. Τώρα που έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για το "Τι φάση" έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα Νομίζω ότι μου δίνει πολύ ενέργεια το να κάνω πράγματα. Την ενέργεια, όμως, της μαμάς δεν την φτάνω! Γράφτηκα χορό με την μαμά μου και πέντε φίλες της, πηγαίνουμε και εγώ σέρνομαι από πίσω τους», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Θα ήταν πολύ ωραίο να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με την μαμά μου αλλά νομίζω πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή. Αν είναι να γίνει, είναι το αναμενόμενο. Ξέρω ότι θα είχε πλάκα αλλά νομίζω ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα για μένα η στιγμή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxktj4syf35)

Υπενθυμίζεται, ότι η Εβελίνα Νικόλιζα, είχε αποστασιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό από τα τα social media και η ίδια εξήγησε τον λόγο μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της, στο YouTube.

Ειδικότερα, ο λόγος που η Εβελίνα Νικόλιζα απείχε από τα social media ήταν όπως είπε και η ίδια, ο χωρισμός της. Το ζευγάρι έκλεισε τον κύκλο του με πολλή αγάπη, όπως είπε η τραγουδίστρια.

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», ε
ίπε μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.



ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ (VLOG) | Evelina Nikoliza

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανός εγκλωβισμένος στο Αζοφστάλ ζητά από τον Έλον Μασκ να βοηθήσει

«Ο μονάκριβός μου, ο Μάριός μου»: Θρήνος και ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας ερευνά την καταγγελία για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης