Αμέσως προσαρμόστηκε σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Μπέττυ Μαγγίρα στο κλίμα του GNTM. Το μοντέλο αναφέρθηκε στην ηθοποιό που αποτελεί τη νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος και τόνισε πως η συνύπαρξή τους την κάνει να νιώθει σαν να συνεργαζόντουσαν μαζί χρόνια. Όπως τόνισε, τα γυρίσματα κυλούν πολύ όμορφα.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το GNTM, εξηγώντας πως αναμένεται να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο. «Ξεκινάμε το GNTM τον Σεπτέμβρη, όλα φανταστικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά, κι εμείς με τις δυσκολίες μας, με ό,τι συμβαίνει αυτή την εποχή, αλλά είμαστε πολύ ευδιάθετοι, πολύ χαρούμενοι, προχωράμε δυναμικά», είπε η αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Παρασκευή 19 Ιουνίου.
Όσον αφορά στη συμμετοχή της Μπέττυς Μαγγίρα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων, σημείωσε: «Έδεσε απευθείας στην παρέα, από την πρώτη κιόλας μέρα και τώρα που έχουμε μπει στα επεισόδια κανονικά, είναι λες και είμαστε χρόνια μαζί. Περνάμε πολύ ωραία».
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.