Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους τα... χάλασε λίγο πριν τον τελικό - Δείτε βίντεο

Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους τα... χάλασε λίγο πριν τον τελικό - Δείτε βίντεο

Τα νέα 6 ζευγάρια της βίλας και οι... υποβρύχιες καταστροφές

love_island123
Το Love Island στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους στον ΣΚΑΙ και πριν έρθει η ώρα του τελικού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε στη βίλα με σκοπό να... ανακατέψει τα ζευγάρια και να φέρει τους παίκτες σε πολύ δύσκολη θέση.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι γνωριμιών πριν ενημερώσει τους παίκτες για τις αλλαγές που θα ερχόντουσαν, τους έβαλε να παίξουν... υποβρύχιες καταστροφές. Το ζευγάρι που πήρε τους περισσότερους πόντους και νίκησε το «Love Island Game» ήταν η Αναστασία με τον Γιώργο Γεωργίου. Το δώρο τους ήταν ένα ρομαντικό πικ νικ.

Ωστόσο τα πολλά γέλια των Islanders κόπηκαν στη δεύτερη είσοδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη βίλα, όταν τους αποκάλυψε πως έπρεπε να γίνει ένα νέο recouple, το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη δοκιμασία μέχρι στιγμής και σύμφωνα με αυτό όλα τα ζευγάρια έπρεπε να δημιουργηθούν από την αρχή και κανένας δεν έπρεπε να αποκτήσει ως ταίρι το ήδη υπάρχον του.

«Σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος. Ήρθε λοιπόν η στιγμή για μια ιδιαίτερη δοκιμασία. Αυτή η δοκιμασία θα είναι και η τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν από τον τελικό. Σήμερα θα κάνουμε ένα διαφορετικό recoupling. Θα δημιουργηθούν έξι νέα ζευγάρια από την αρχή» τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnx1bkv30rih)


Έτσι, έξι φάκελοι έμελλε να καθορίσουν την τύχη του… έρωτα για τους διαγωνιζόμενους και να δημιουργηθούν τα νέα ζευγάρια. Και αυτά είναι ο Φάνης με την Χριστίνα, ο Παναγιώτης με την Νίκη, ο Αλέξανδρος με την Κατερίνα, ο Αργύρης με την Αναστασία, ο Αλέξανδρος με την Μαρία καθώς και ο Γιώργος με την Κλαούντια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnx1brzd4t6h)


Κλείσιμο
Οι παίκτες θα δυσκολευτούν πολύ, καθώς θα πρέπει να είναι μόνο μαζί με το ταίρι τους που προέκυψε από το recoupling τόσο στα κρεβάτια στη βίλα όσο και στα διπλά κρεβάτια στην πισίνα και δεν θα πρέπει ουσιαστικά να έχουν οποιαδήποτε επαφή ή τρυφερή στιγμή με τα ταίρια που ήταν πριν.



Ειδήσεις σήμερα:

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Από ψωμί για τοστ μέχρι τροφές για γάτες - Τα 51 προϊόντα που περιλαμβάνει

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Η 38χρονη δελέασε τον 36χρονο στο Ηράκλειο με... ομαδικό σεξ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι» - «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα» της έγραψαν στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης