Love Island: Η απρόσμενη αποχώρηση, η «βόμβα» της Ιωάννας και το νέο ζευγάρι - Δείτε βίντεο

Love Island: Η απρόσμενη αποχώρηση, η «βόμβα» της Ιωάννας και το νέο ζευγάρι - Δείτε βίντεο

Η «μουδιασμένη» η υποδοχή του νέου παίκτη από τα αγόρια, το πάρτι σε βίλα και σκάφος και η ευαίσθητη πλευρά του Αλέξανδρου

ιωαννα
Ένας ήρθε, ένας έφυγε και μία εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από τη βίλα του Love Island στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/10). Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές στο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΙ.

Υπήρξε μια νέα άφιξη στη βίλα με τον Γιώργο Σωτηρίου να μπαίνει αποφασισμένος,  μια απρόσμενη αποχώρηση με τον Γιώργο Κόλκα που είχε μείνει... μπουκάλα να επιστρέφει σπίτι του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και μια δήλωση αποχώρησης από την Ιωάννα που θέλησε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.

Η υποδοχή του νέου παίκτη ήταν αρκετά μουδιασμένη από τα αγόρια της βίλας μιας και δεν περίμεναν πως θα  προστεθεί ακόμα ένας στην παρέα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk7z0ey2y7d)


Ωστόσο, εκείνοι ήταν αυτοί που τελικά ξενάγησαν τον νέο παίκτη στην βίλα κάτι που δεν άρεσε στον Γιώργο αφού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα κάποιο κορίτσι να μου δείξει το σπίτι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk7ziccqcop)


Ποιος είναι ο Γιώργος Σωτηρίου
Πρόκειται για τον Γιώργο Σωτηρίου που εργάζεται στη θέση της υποδοχής στον τομέα της εστίασης και παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Όπως είπε στην κάμερα του Love Island είναι single τους τελευταίους πέντε μήνες. Έχει έρθει στην Τενερίφη για να εμπλουτίσει και με άλλα κόλα το παιχνίδι όπως είπε. Ενώ είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει όλες τις ατάκες πεσίματος που γνωρίζει. Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε έχει σταμπάρει δύο κοπέλες που του αρέσουν πολύ. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο Love Island.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk7yqr0haf5)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk7zexwme6x)


Ο ευαίσθητος Αλέξανδρος
Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος έδειξε την πιο ευαίσθητη του πλευρά, καθώς δεν δίστασε να εκφράσει την… αγάπη μα και την ανασφάλεια που τον διακατέχει στην εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα.

Σε ένα τρυφερό τετ α τετ των δύο, ο παίκτης του Love Island δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα. Προσπαθώ να το καταφέρω να μην έχω αυτή την ανασφάλεια μέσα μου, γιατί σε εμπιστεύομαι 1000% και θέλω να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί! Να είμαστε μια γροθιά και να τα συζητάμε όλα. Πραγματικά δεν θέλω να σε επηρεάζω» εξομολογήθηκε ο παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk8cch620ld)


«Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο Αλέξανδρος! Με θέλει και δεν το ευχαριστιέται… Έχει μια ανασφάλεια και αυτό είναι κρίμα γιατί εγώ αυτόν θέλω» ομολόγησε η εντυπωσιακή παίκτρια στην κάμερα του Love Island. «Φοβάται μήπως με διεκδικήσει κάποιος άλλος; Γιατί φοβάται τόσο πολύ;».

«Δεν θέλω να σε χάσω! Την έχω πατήσει μαζί σου» ομολόγησε, μέσα σε όλα, ο Αλέξανδρος στην Χριστίνα του Love Island με εκείνη να προσπαθεί να τον ηρεμήσει δηλώνοντας πως δεν θα την χάσει.



Έχει πάρτι στο νησί
Τα δάκρυα λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε γέλια με τους παίκτες του Love Island να κάνουν πάρτι στο νησί και τον Αργύρη να δίνει ρεσιτάλ. Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν τα κορίτσια που με τα λικνίσματά τους ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk92idi2ki1)


Πάρτι όμως είχε και στο σκάφος που απολάμβανε το ραντεβού του ο νέος παίκτης Γιώργος Σωτηρίου με τις Κλαούντια και Αναστασία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk91irhq701)


Το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί διαταράχθηκε ξανά όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τους παίκτες του Love Island για να τους ανακοινώσει πως ένας άνδρας αποτελεί παρελθόν από τη βίλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk9mjl7co0h)


«Ξυπνήσατε με μια αισθητή απουσία. Σήμερα το πρωί ξυπνήσατε και από τη βίλα έλειπε ο Γιώργος Κόρκας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Love Island για προσωπικούς του λόγους» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ριάλιτι της αγάπης. Καταλαβαίνω ότι είχατε έρθει πολύ κοντά μαζί του».

«Όταν η Ηλιάνα είπε ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει για το παιχνίδι δεν έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει» πρόδωσε, δακρυσμένη, η Ιωάννα, η οποία έριξε και τη «βόμβα». «Χωρίς τον Γιώργο δεν υπάρχει για εμένα Love Island, οπότε θέλω να αποχωρήσω για να πάω να τον βρω», είπε με δάκρυα στα μάτια. Στο σημείο εκείνο, η Ηλιάνα την ρώτησε αν είναι σίγουρη για την απόφασή της, ωστόσο, το επεισόδιο ολοκληρώθηκε χωρίς να ακούσουμε την απάντησή της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnka63u9wri1)


Όταν οι παίκτες ηρέμισαν ήρθε η σειρά του Γιώργου Σωτηρίου να ανακοινώσει την επιλογή του και διάλεξε για ταίρι του την Κλαούντια, αφήνοντας... μπουκάλα τον Παναγιώτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnk9vbo2dzdd)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnka5w3ay8ch)



Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης