Όζι Όσμπορν: Έβαψε δωμάτιο ξενοδοχείου με το αίμα ενός διαμελισμένου καρχαρία

Όζι Όσμπορν: Έβαψε δωμάτιο ξενοδοχείου με το αίμα ενός διαμελισμένου καρχαρία

Όσα αποκάλυψε μέλος των Black Sabbath για τις «άγριες νύχτες» του ροκ σταρ

osborn121
Ο Όζι Όσμπορν έχει μιλήσει ανοιχτά για τους εθισμούς του και τις καταχρήσεις που έχει κάνει, ωστόσο, δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια, για τις ακρότητες που έχει κάνει, υπό την επήρεια των ναρκωτικών.

Μέλος των «Black Sabbath», ο Τόνι Αϊόμι, έφερε στο φως της δημοσιότητας μία άγνωστη περιπέτεια από τη ζωή του frontman της μπάντας.

Με αφορμή την προώθηση του βιβλίου του, με τίτλο «Iron Man: My Journey through Heaven and Hell with Black Sabbath» 0 74χρονος παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, την ακραία εμπειρία που είχε από τον Οσμπορν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μετά από χρήση ναρκωτικών.



Ανάμεσα σε όσα είπε, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ιστορία του Αϊόμι, σχετικά με το «αιματοβαμμένο» δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όπως αποκάλυψε: «Με τα ναρκωτικά, πάντα βαριέσαι, οπότε πρέπει να κάνεις κάτι ο ένας στον άλλο. Όπως ο Όζι που μεταφέρει έναν καρχαρία από ένα παράθυρο, τον διαμελίζει και βυθίζει το δωμάτιό μας στο αίμα».

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει παλαιότερα, ότι κάποτε ο Όσμπορν, ρώτησε τον ντράμερ των Black Sabbath, Μπιλ Γουόρντ, αν μπορούσε να «του βάλει φωτιά κατά τη διάρκεια μιας άλλης άγριας νύχτας».

«Μπιλ, μπορώ να σου βάλω φωτιά;» του είπε, σύμφωνα με τον Αϊόμι. «Είμαι απασχολημένος, άρα όχι ακόμα», φέρεται να του απάντησε αδιάφορος ο Γουόρντ.
Ozi


Κλείσιμο
Αργότερα φέρεται να πρόσθεσε: «Τώρα πάω σπίτι, οπότε αν θέλεις μπορείς να μου βάλεις φωτιά». Ο Όζι αργότερα «έβαλε φωτιά στον Μπιλ» ως μέρος μιας άγριας φάρσας μεταξύ της ομάδας, είπε o Αϊόμι.

Η κατάχρηση του έσβησε μνήμες - Δεν θυμάται τη στιγμή που επιχείρησε να πνίξει τη σύζυγό του, Σάρον

Το 2011, ο Όσμπορν παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό Rolling Stone, ότι τα ναρκωτικά έχουν θολώσει τόσο το μυαλό του, που δεν μπορεί καν να θυμηθεί πότε γεννήθηκε το πρώτο του παιδί.
ozzi

Η χρόνια χρήση ναρκωτικών, είχε ως αποτέλεσμα να αδυνατεί να θυμηθεί κι ένα τραγικό γεγονός, δηλαδή τη στιγμή που προσπάθησε να... στραγγαλίσει τη σύζυγό του Σάρον το 1989, αφού είχε καταναλώσει, μεταξύ άλλων, τέσσερα μπουκάλια βότκα.

Ο Όσμπορν πήγε για αποτοξίνωση περισσότερες από 10 φορές και το 2013, είπε ότι είχε ξεθυμάνει μετά από χρόνια κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ.

«Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν παίρνω πια ναρκωτικά. Απλώς κάνω μέλι Manuka και καβγά με τη γυναίκα» είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό The Rock στο Ώκλαντ.



Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Μόνος του σε κελί στη ΓΑΔΑ ο 53χρονος - Φόβοι για επίθεση από άλλους κρατουμένους

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ασκήσεις πυρηνικής αποτροπής από το ΝΑΤΟ στη «σκιά» των απειλών Πούτιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η Λυδία, κόρη της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης