Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας παρακολουθεί τη Βικτωρία με το νέο της θύμα

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας παρακολουθεί τη Βικτωρία με το νέο της θύμα

Διαβάστε όσα θα συμβούν στη σειρά 

kaneotikoimasai
Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου, «Κάνε ότι κοιμάσαι», έρχεται με νέο διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22:00. Οι εξελίξεις «τρέχουν» στην πλοκή της σειράς, με τον Νικόλα να βρίσκεται στο επίκεντρο των ανατροπών και των αποκαλύψεων.

Διαβάστε παρακάτω όσα θα συμβούν στη συνέχεια της σειράς

Η συμμαθήτρια της Νάσιας αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η κόρη του προσπαθούσε να τη βοηθήσει. Τι είναι, όμως, αυτό που δεν του λέει; Τι δείχνει το βίντεο που ανασύρει η αστυνομία από το κινητό της Νάσιας; Ο Βανδώρος προσκομίζει στοιχεία στην Άννα για να της αποδείξει ότι ο Ίσσαρης προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει. Την ίδια ώρα, η Σοφία αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η γυναίκα του γνώριζε προσωπικά τον Βανδώρο. Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν παρακολουθήσει τη Βικτωρία στο ξενοδοχείο με το νέο της θύμα;

Επεισόδιο 7ο
Η συμμαθήτρια της Νάσιας αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η κόρη του προσπαθούσε να τη βοηθήσει με κάποιον άγνωστο που την εκβίαζε. Ο Βανδώρος προσκομίζει στοιχεία στην Άννα για να της αποδείξει ότι ο συνεργάτης της προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει, κάτι που προκαλεί ένταση στη σχέση της Άννας με τον Ίσσαρη. Ο Χρήστος, παρά την πίεση της καθηγήτριάς του, δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν στο σχολείο ποιος τον χτύπησε. Ποιο θανάσιμο μυστικό κρύβει; Τι θα αποδείξει το βίντεο που θα ανασύρει η αστυνομία από το κινητό της Νάσιας; Τι είναι αυτό που δεν του είπε η συμμαθήτρια της κόρης του;
ΚΑΝΕ-ΟΤΙ-ΚΟΙΜΑΣΑΙ-ΕΠ8-2

Επεισόδιο 8ο
Τα μέλη της συμμορίας που σκότωσαν τη γυναίκα του Νικόλα, αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους, προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί δεν βρήκαν τα χρήματα που περίμεναν να βρουν. Η Σοφία αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η γυναίκα του γνώριζε προσωπικά τον Βανδώρο. Ποια είναι η σχέση του Ίσσαρη με τον δικηγόρο τού τοκογλύφου και γιατί γνωρίζει τόσες πληροφορίες για τη γυναίκα του Νικόλα; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν παρακολουθήσει τη Βικτωρία στο ξενοδοχείο με το νέο της θύμα;

Η σειρά θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.
Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.
ΚΑΝΕ-ΟΤΙ-ΚΟΙΜΑΣΑΙ-ΕΠ8-5

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη Βικτωρία (Έμιλυ Κολιανδρή), μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του Ευαγγελία (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του Νάσια (Γεωργία Μεσαρίτη) μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.
ΚΑΝΕ-ΟΤΙ-ΚΟΙΜΑΣΑΙ-ΕΠ-7-5
Κλείσιμο

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., η Άννα (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της Κωνσταντίνος Ίσσαρης (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Έμιλυ Κολιανδρή (Βικτωρία Λεσιώτη), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Μαρίνα Ασλάνογλου (Ευαγγελία Καλίρη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κασδαγλής), Τάσος Γιαννόπουλος (Ηλίας Βανδώρος), Γιάννης Σίντος (Χριστόφορος Στρατάκης), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Αναστασία Στυλιανίδη (Σοφία Μαδούρου), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Μαρία Μαυρομμάτη (Ανθή Βελή), Αλέξανδρος Piechowiak (Στάθης Βανδώρος), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Χρήστος Ζαχαριάδης (Στράτος Φρύσας), Δημήτρης Γεροδήμος (Μιχάλης Κουλεντής), Λευτέρης Πολυχρόνης (Μηνάς Αργύρης), Ζωή Ρηγοπούλου (Λένα Μιχελή), Δημήτρης Καλαντζής (Παύλος, δικηγόρος Βανδώρου), Έλενα Ντέντα (Κατερίνα Σταφυλίδου), Καλλιόπη Πετροπούλου (Στέλλα Κρητικού), Αλέξανδρος Βάρθης (Λευτέρης), Λευτέρης Ζαμπετάκης (Μάνος Αναστασίου), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Ανανίας Μητσιόπουλος (Γιάννης Φυτράκης), Χρήστος Στεφανής (Θοδωρής Μπίτσιος).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης, Αλέκος Κυράνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κλαούντιο Μπολιβάρ, Έλτον Μπίφσα
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ : Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Παραγωγή: Silverline Media Productions Α.Ε.


Ειδήσεις σήμερα:

Δανία: «Επίθεση» του πρίγκιπα Ιωακείμ στη βασίλισσα μετά την αφαίρεση των τίτλων από τα παιδιά του

Σήμερα η φιέστα Πούτιν για την προσάρτηση: «Επικίνδυνη κλιμάκωση» βλέπει ο ΟΗΕ

Love Island: Ο... εισβολέας φίλος της Ηλιάνας, το μήνυμα που άναψε φωτιές και το «πάρτι» στο Twitter – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης