Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τζένη Μπαλατσινού και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού), στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο του για την προστασία των παιδιών σε κίνδυνο.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, η Νατάσα Παζαΐτη, η πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ, Μαρίνα Καρέλλα και ο Λάκης Γαβαλάς.
Δείτε φωτογραφίες:
Βασίλης Κικίλιας
Από αριστερά: Τζένη Μπαλατσινού, Μαρίνα Καρέλλα, Βασίλης Κικίλιας
Από αριστερά: Βασίλης Κικίλιας, Τζένη Μπαλατσινού, Νατάσα Παζαΐτη
Τζένη Μπαλατσινού και Λάκης Γαβαλάς
Νατάσα Παζαΐτη και Βασίλης Κικίλιας
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας
Νατάσα Παζαΐτη και Βασίλης Κικίλιας
Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού
Από αριστερά: Τζένη Μπαλατσινού, Μαρίνα Καρέλλα, Βασίλης Κικίλιας
Τζένη Μπαλατσινού και Νατάσα Παζαΐτη
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.