Grimes: Περιφρονεί τον Ζάκερμπεργκ - «Είναι εντελώς ανεπαρκής για να διευθύνει το Metaverse»

Grimes: Περιφρονεί τον Ζάκερμπεργκ - «Είναι εντελώς ανεπαρκής για να διευθύνει το Metaverse»

Δείτε το tweet που έκανε η τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ, με αφορμή το avatar του Metaverse που δημοσίευσε ο Ζάκερμπεργκ

grimes
Μπορεί ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ να θεωρείται από κάποιους ένας ικανός ηγέτης της τεχνολογίας, όμως η Grimes δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη.

Μάλιστα, χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να την πείσει, καθώς στο πιο πρόσφατο tweet της τον χαρακτηρίζει «εντελώς ανεπαρκή» για να διευθύνει το «Metaverse».

Η 34χρονη τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ εξέφρασε δημόσια την περιφρόνησή της προς το πρόσωπό του, με αφορμή το νέο avatar του Metaverse στο Facebook που δημοσίευσε εκείνος.

«Αν ο Ζάκ "επιβλέπει το Metaverse", τότε είναι νεκρό και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την τέχνη και τον πολιτισμό, ας χτίσουν κάτι άλλο. Επίσης, αυτή είναι κακή τέχνη», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια, κάτω από το avatar.

grimesd


«Η ποιότητα αυτής της εικόνας μιλάει από μόνη της για το πόσο ανεπαρκής είναι, ώστε να δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα. Κυριολεκτικά ακόμα και τα παιχνίδια indie φαίνονται καλύτερα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ δημοσίευσε μια εικόνα του avatar του Metaverse στον λογαριασμό του στο Instagram, αλλά η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν αυτή που ήλπιζε να έχει. Για τον λόγο αυτό, λίγες ημέρες αργότερα ανάρτησε μια διαφορετική εκδοχή του.

«Ξέρω ότι η φωτογραφία που δημοσίευσα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ήταν αρκετά μέτρια. Τραβήχτηκε πολύ γρήγορα. Τα γραφικά στο Horizon είναι ικανά για πολύ περισσότερα και βελτιώνεται πολύ γρήγορα», έγραψε στο Instagram.

μαρκ


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με δύο σορούς στα Κουφονήσια - Η πρώτη ανήκει σε ενήλικα

Η Άγκυρα «μαλώνει» το Παρίσι: Μη συνετά τα σχόλια Μακρόν για «πολιτικούς ισλαμιστές»

Τραγωδία στη Νάξο: Σε ανακοπή καρδιάς φέρεται να οφείλεται ο πνιγμός της 36χρονης - Στην ασφάλεια ο ιδιοκτήτης της πισίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης