Θρίλερ με δύο σορούς στα Κουφονήσια

Θρίλερ με δύο σορούς στα Κουφονήσια

Τι λέει το Λιμενικό - Η πρώτη σορός ανήκει σε ενήλικα - Λόγω προχωρημένης σήψης δεν είναι σαφές αν και η δεύτερη είναι ανθρώπινη

koufonisiaa
Δύο τελικά ήταν οι σοροί που εντοπίστηκαν σε σακούλα στην παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δεύτερη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ανήκει σε άνθρωπο ή σε  ζώο. 

Όπως έγινε γνωστό από το κέντρο υγείας Νάξου, λόγω προχωρημένης σήψης δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί αν η πρώτη σορός  ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν τουρίστας ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου.

Η σακούλα που εντόπισε οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου, όπου διενεργούνται οι απαραίτητες διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού 

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φυκιό Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπό ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης