Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: Αποκάλυψε τι του είπε θαυμαστής της σειράς και τα «έχασε»

Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: Αποκάλυψε τι του είπε θαυμαστής της σειράς και τα «έχασε»

«Συνειδητοποίησα ότι οι τηλεθεατές έχουν δει 171 επεισόδια, οπότε όλοι αυτοί οι ήρωες είναι πλέον γνωστοί τους», πρόσθεσε ο ηθοποιός

mantzoros_sasmos
Για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός», μίλησε ο Στάθης Μαντζώρος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα λόγια που ακούει από τον κόσμο που παρακολουθεί τη σειρά. 
Μιλώντας στο «7 Μέρες Tv», ο τηλεοπτικός Παντελής είπε:

«Χθες περπατούσα στο δρόμο και σταμάτησε δίπλα μου ένας οδηγός φορτηγού. Μου λέει: "Φιλαράκι, θα ήθελα να σε είχα κολλητό μου και παρεάκι μου. Να περνούσα κάθε μέρα για ένα μισάωρο μετά τη δουλειά από τον καφενέ σου, να με πειράζεις, να έπαιρνε νοστιμιά η καθημερινότητα. Είσαι μεγάλο πειραχτήρι!" Τα έχασα αλλά και χάρηκα πολύ με τα λόγια του και του είπα ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ο Παντελής, από ότι μου λέει ο κόσμος και τα μηνύματα που παίρνω, είναι ένας άνθρωπος που αρέσει πολύ γιατί είναι δίκαιος. Αυτό που έχει να πει θα το πει και δεν θα φοβηθεί κανέναν, ούτε την Καλλιόπη, ούτε τον Μαθιό, ούτε τον παπά τον ίδιο. Είναι ένας ορεσίβιος κάτοικος ενός χωριού, ένας άντρας παλαιάς κοπής με αρχές. Κι αυτό έχει λείψει σήμερα: οι άνθρωποι με σαφείς αναφορές κι αξίες».

sasmos


Στην πορεία, ο ίδιος πρόσθεσε:

«Ο Παντελής τιμά τη γυναίκα του, αγαπά με το δικό του τρόπο τα παιδιά του, είναι φωνακλάς αλλά έχει μαεστρία να διορθώνει τα λάθη του και να γεφυρώνει τις διαφορές του με την Θεοδώρα και τον Μανώλη, είναι κι άξιος και δουλευταράς. Το ότι του αρέσει να μαθαίνει νέα έχει μια "χαριτωμενιά" γιατί σε ένα χωριό πάνω στα βουνά, αν δεν υπήρχε και το κουτσομπολιό, όλα θα ήταν βαρετά κι ο χρόνος δεν θα περνούσε! Για αυτό κι ο Παντελής είναι της κοινωνικοποίησης. Μου λέει ένας κύριος στο δρόμο "έχεις γίνει άνθρωπος του σπιτιού μας". Το σκέφτηκα αυτό και συνειδητοποίησα ότι οι τηλεθεατές έχουν δει 171 επεισόδια από το Σασμό, οπότε όλοι αυτοί οι ήρωες είναι πλέον γνωστοί τους. Ξέρουν το αποτύπωμα του καθενός μας».



Ειδήσεις σήμερα:

Aλ Ζαουάχρι: Ο Αιγύπτιος γιατρός που έγινε ο Νο1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «αποσταθεροποιούν τον κόσμο» για την ένταση Κίνας - Ταϊβάν

Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: Βαίνουμε προς μια τουριστική περίοδο, καλύτερη και από αυτή του 2019


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης