Σασμός: Ο «Παντελής» αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στη σειρά

Σασμός: Ο «Παντελής» αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε στη σειρά

Ο Στάθης Μαντζώρος μίλησε για τον ρόλο του στη δραματική σειρά του Alpha κι αποκάλυψε ποια στιγμή τον συγκίνησε περισσότερο 

sasmos
Για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός» μίλησε ο Στάθης Μαντζώρος και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Παντελή» στη δραματική σειρά του Alpha παραχώρησε συνέντευξη στο «7 μέρες Tv» και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του.

Αν και ο «Παντελής» δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους ήρωες της σειράς και κυρίως, στις δύο «αντίπαλες» οικογένειες, τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες, με τα κουτσομπολιά του, διαθέτει πολλές ευαισθησίες.

Όπως τόνισε και ο Στάθης Μαντζώρος, κάτι τέτοιο φαίνεται και από τη στάση του απέναντι στην «Κλαίρη», την τυφλή κοπέλα που αγάπησε ο τηλεοπτικός του γιος, «Μανόλης» (Στρατής Χατζησταματίου).

Κλείσιμο

Η υποδοχή της Κλαίρης στο χωριό ήταν και η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε ο ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος. «Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη με συγκίνησε. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή κι εκείνος, με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του», εξηγεί ο Στάθης Μαντζώρος.

Σασμός Επεισόδιο 144 | Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη #shorts

Όσο για τον χαρακτήρα του «Παντελή», δήλωσε: «Είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης