Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μια νέα εικόνα από τα γυρίσματα

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μια νέα εικόνα από τα γυρίσματα

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ευχήθηκαν «Καλό μήνα» - Δείτε το στιγμιότυπο

lalos09
Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν της σειράς «Σασμός» ξεκίνησαν και οι ηθοποιοί του καστ υποδέχτηκαν τον Αύγουστο μαζί.

Ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του, ως Μαθιός, από τη στιγμή των γυρισμάτων και ευχήθηκε στους ακόλουθούς του να έχουν καλό μήνα. Στη φωτογραφία είναι μεταξύ άλλων, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε το στιγμιότυπο

sasmos_kalomina

Χθες, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέβασε τα πρώτα βίντεο από τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Σασμός». 

Ο ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε με τον ρόλο του «Αστέρη» μπήκε στο σετ και πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα επεισόδια πρόκειται να είναι ανατρεπτικά.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός διακρίνονται η Ευγενία Σαμαρά με τον ρόλο της «Στέλλας», ο Δημήτρης Λάλος με τον ρόλο του «Μαθιού», η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον ρόλο της «Βασιλικής» και ο Γιώργος Αμούτζας με τον ρόλο του «Νικηφόρου».

Δείτε το βίντεο

Ο Ορφέας Αυγουστίδης στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Σασμού»
Κλείσιμο


Οι νέες αφίξεις στη σειρά

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρόκειται από τις «Άγριες Μέλισσες», να πάρει μεταγραφή και να βρεθεί στην δημοφιλή σειρά «Σασμός». Η είσοδος του στη σειρά αναμένεται να «ταράξει τα νερά» και ο πρώην «Μελέτης» από το «Διαφάνι» θα βρεθεί στην «Άνω Ποριά» στον ρόλο που υποδύονταν ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο ρόλος που πρόκειται να ενσαρκώσει ο ηθοποιός, θα είναι ένας τελείως κόντρα ρόλος σε σύγκριση με τον «Μελέτη» τον οποίο υποδύονταν για τρεις συνεχείς σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες». Από του χρόνου, πρόκειται να τον δούμε ως υπηρέτη του νόμου και θα εμφανίζεται στα νέα επεισόδια στη θέση του «Γεράσιμου».

Ένα ακόμη όνομα που επιβεβαιωμένα πρόκειται να βρεθεί στη δημοφιλή σειρά είναι και αυτό του Στέλιου Μάινα, ο οποίος αναμένεται να υποδυθεί έναν κομβικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του «Πετρή» (Κώστας Νικούλι). Το αξιοσημείωτο σε αυτήν την περίπτωση είναι, ότι η οικογένειά του τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

steliosmainas_sasmos













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης