Γιώργος Λιάγκας: Οι διακοπές με τους γιους του και οι βόλτες με το φουσκωτό
Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media ο παρουσιαστής, από το νησί της Τήνου
Οι καλοκαιρινές διακοπέςέχουν αρχίσει εδώ και μερικές μέρες για τον Γιώργο Λιάγκα μιας και κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του «Πρωινού» για αυτή τη σεζόν ξεκίνησε αμέσως τις διακοπές παρέα με τους δύο γιους του.
Ο παρουσιαστής περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες μαζί τους στα social media. Οι τρεις τους αγαπούν τη θάλασσα ενώ είναι και χειμερινοί κολυμβητές.
O Γιώργος Λιάγκας αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τήνο με τους Γιάννη και Δημήτρη και μαζί απολαμβάνουν βουτιές και βόλτες με το φουσκωτό. Μάλιστα, επισκέφθηκαν για καόμη μία φορά το νησάκι, Ρηνεία, όπου διαθέτει καταγάλανα νερά, με τα αγόρια να φοράνε τις μάσκες τους για να εξερευνήσουν τον βυθό. Τις στιγμές αυτές απαθανάτισε ο δημοσιογράφος με την κάμερα του κινητού του και μοιράστηκε το υλικό μέσω Instagramstories.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.