Ειρήνη Παπαδοπούλου για Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη»

Ειρήνη Παπαδοπούλου για Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη»

 «Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το εάν έχει δεχτεί πρόταση γάμου

_DSC_8118
Για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και την πρώτη τους γνωριμία στο αερόδρόμιο. 

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η τραγουδίστρια είπε: «
Είναι όμορφο όταν είσαι με έναν άνθρωπο να υπάρχει εκτίμηση και αγάπη. Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και για μένα είναι ο άνθρωπός μου».



«Αγαπώ πολλά πράγματα σε εκείνον. Είναι φωτεινό παιδί», πρόσθεσε.

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε: «Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσουμε και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε!  Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο».

 
Όσο για το πώς περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους σαν ζευγάρι, είπε:

«Κάνουμε πολλά πράγματα κοινά. Και ο Αλέξανδρος αγαπάει τη μουσική. Μέσα από εκείνον ανακάλυψα όλους τους τράπερ! Και η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κάτι που έχουμε κοινό. Μας ενώνει και η τρέλα μας. Περνάμε καλά γιατί εκτός από σύντροφος είναι και φιλαράκι μου».

Τέλος, σε ερώτηση σχετική με την πρώτη τους γνωριμία, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε: «Στο αεροδρόμιο, ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο. Και να φανταστώ πως εκείνος έκανε το πρώτο βήμα; Ναι! Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα.  Και μετά κύλησαν όλα πολύ φυσιολογικά».

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα. Και εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και ταιριάξεις, και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο τερματοφύλακας για τη σύντροφό του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch087u4dn5uh)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΣΟΥΡΗ

Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης