Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρει τον «πλήρη οδηγό» για σεξουαλικά βοηθήματα

Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρει τον «πλήρη οδηγό» για σεξουαλικά βοηθήματα

«Δοκίμασα πολλούς δονητές όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να δημιουργήσω έναν που να οδηγεί σε υπέροχους οργασμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ηθοποιός

Paltroou__2_
Η εταιρεία της Γκουίνεθ Πάλτροου με την επωνυμία «Goop», λανσάρει τον πλήρη οδηγό για τα σεξουαλικά βοηθήματα, μιας και πρόσθεσε νέα προϊόντα στη συλλογή της εταιρείας της.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της σεξουαλικού βοηθήματος «Viva La Vulva», έδωσε στους θαυμαστές της τον απόλυτο οδηγό για δονητές, που περιλαμβάνει τα «βασικά» για τη χρήση των σεξουαλικών βοηθημάτων, μαθαίνοντας στους ενδιαφερόμενους πώς να τα χρησιμοποιούν.
Paltroou

«Γκουρού» στα σεξουαλικά ήθελε να δημιουργήσει ένα δικό της brand
Η ηθοποιός που κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησε την έντονη ενασχόληση της με τα σεξουαλικά βοηθήματα, για να «περάσει η ώρα». Η Πάλτροου σημείωσε ότι: «Δοκίμασα πολλούς δονητές όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να δημιουργήσω έναν που να οδηγεί σε υπέροχους οργασμούς».

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός δεν κρατά μυστική την αγάπη της για τους δονητές, καθώς κυκλοφόρησε και μία εκτενή λίστα με μια μεγάλη σειρά δονητών, λανσάρει οδηγό χρήσης για 18 διαφορετικά σεξουαλικά βοηθήματα. Για την δημιουργία

Κλείσιμο
Η Γκουίνεθ Πάλτροου, 49 ετών, συνεργάστηκε με τη σεξολόγο και συνιδρύτρια της εταιρείας σεξουαλικής ευεξίας Dame Products, Αλεξάντρα Φάιν, 34 ετών, για να λανσάρει τον οδηγό που περιλαμβάνει 18 διαφορετικά σεξουαλικά βοηθήματα φτιαγμένα για διέγερση «εξωτερική, εσωτερική, εξωτερική και εσωτερική ταυτόχρονα». Οι οδηγίες μαθαίνουν στους ενδιαφερόμενους πώς να αναγνωρίζουν και πώς να χρησιμοποιούν τα διάφορα, ξεχωριστά είδη δονητών.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο!

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα: Πώς «έδεσαν» το ζεύγος Τράγκα

Το σχέδιο Μητσοτάκη για εκλογές την άνοιξη του 2023: Γιατί το πάει έως το τέλος της θητείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης