ΗΚόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα. Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο μπαμπάς της Λευτέρης Πανταζής, που όπως είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του, φρόντισε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά, με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για την κόρη του.
Από τον λογαριασμό της Έλενας Γαλύφα στο Instagram, ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού.
Μάλιστα μέσα από Instagram Stories ο γαμπρός απαθανατίστηκε λίγες ώρες πριν αν περιμένει με αγωνία τη νύφη, στα σκαλιά της εκκλησίας.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μάριος Καπότσης περιμένει με αγωνία την Κόνι Μεταξά κρατώντας στα χέρια του την εντυπωσιακή ανθοδέσμη.
Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη μέρα, που θα γιορτάσουν μαζί με φίλους, την αγάπη τους.
Μπροστά σε 200 καλεσμένους και με έξι κουμπάρους, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις τους, στον γάμο τους δεν θα βρεθούν παιδιά, καθώς θέλουν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους μέχρι πρωίας αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.
Η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο Λιοκάλυβο και φυσικά θα τραγουδήσει, ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.