Μάριος Καπότσης: Με μαντινάδες και με ΛεΠα περνά τις τελευταίες ώρες πριν τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Μάριος Καπότσης: Με μαντινάδες και με ΛεΠα περνά τις τελευταίες ώρες πριν τον γάμο με την Κόνι Μεταξά

Λίγες ώρες πριν το μυστήριο, ο γαμπρός ετοιμάζεται παρέα με τους φίλους και τον πεθερό του - Δείτε το βίντεο με το γλέντι λίγο πριν τον γάμο 

273980431_625410188748267_2857404197491563573_n__1_
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύονται σήμερα στις 17:30 στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά και έξι κουμπάρους. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στα Χανιά και το ζευγάρι αδημονεί, να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε 200 καλεσμένους.

Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις τους, στον γάμο τους δεν θα βρεθούν παιδιά, καθώς θέλουν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους μέχρι πρωίας αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, βρίσκονται στην Κρήτη εδώ και μια περίπου εβδομάδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, ενώ στο νησί έχουν αρχίσει να καταφθάνουν, οι φίλοι τους και οι οικογένειές του ζευγαριού.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, φίλοι του Μάριου Καπότση δημοσίευσαν βίντεο, στις οποίες απαθανατίζουν τον γαμπρό, λίγες ώρες πριν τον γάμο. Το σόι του γαμπρού δείχνει να το γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο, ακούγοντας μαντινάδες και έχοντας στο πλευρό του τον πεθερό του Λευτέρη Πανταζή. 

Δείτε τα βίντεο: 
Στέλιος Βαμβακάς


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στη Μεταμόρφωση: Ανήλικοι τον χτύπησαν με σιδερογροθιά!

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης