Βίντεο: Όταν ο Μάικλ Τζάκσον κατέρρευσε στη σκηνή από τη λατρεία μιας θαυμάστριας

Βίντεο: Όταν ο Μάικλ Τζάκσον κατέρρευσε στη σκηνή από τη λατρεία μιας θαυμάστριας

Παρά τις κατηγορίες για παιδεραστία, θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής

μαικλ
Μπορεί όσα έχουν γίνει πλέον γνωστά για τον Μάικλ Τζάκσον να έχουν αμαυρώσει το όνομά του, για πολλές δεκαετίες ωστόσο λατρευόταν από τους θαυμαστές του σαν Θεός.

Παρά τις κατηγορίες για παιδεραστία, θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής και του θεάματος και η καριέρα του που κράτησε πάνω από 4 δεκαετίες του χάρισε το προσωνύμιο «ο βασιλιάς της ποπ». Υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις των δίσκων του αγγίζουν τα 500 εκατομμύρια.

Είναι πολύ ενδεικτική της λατρείας που του είχαν οι θαυμαστές του, μία σκηνή που εκτυλίχθηκε το 1997 σε συναυλία του στη Γερμανία. Εκεί επέτρεψαν σε μία θαυμάστρια να ανέβει στη σκηνή κι εκείνη σε αλλόφρονα κατάσταση τον αγκαλιάζει και τον φιλάει σαν Θεό. Εκείνος μάλιστα σε κάποια στιγμή, έκπληκτος από την αντίδραση της κοπέλας, καταρρέει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:
@josuetzk #fyp #fypシ #viral #viralvideo #duet #trending #foryou #foryoupage #like #music #tendencia #follow #michaeljackson #españa #munich #usa #france #austria #travel ♬ You Are Not Alone - Michael Jackson
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης