O Κρις Έβανς θέλει να επιστρέψει στη Marvel αλλά όχι ως Captain America

O Κρις Έβανς θέλει να επιστρέψει στη Marvel αλλά όχι ως Captain America

«Ήταν 15 σχεδόν 20 χρόνια πριν. Θεέ μου γέρασα. Αγαπώ όμως αυτόν τον χαρακτήρα», δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του Τζόνι Στορμ στους «Fantastic Four» - Δείτε το σχετικό βίντεο

21020328
Για το μέλλον του στον κόσμο της Marvel μίλησε ο Κρις Έβανς, ο οποίος επισήμανε ότι δύσκολα θα επέστρεφε ως Captain America.


Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει την επάνοδό του ως ένας άλλος ήρωας του MCU. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ρόλο του Τζόνι Στορμ των «Fantastic Four».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο MTV News, ο Κρις Έβανς φάνηκε να είναι αρκετά ενθουσιασμένος, στο ενδεχόμενο της επιστροφής του ως Τζόνι Στορμ και σχετικά με αυτό είπε χαρακτηριστικά: «Θεέ μου δε θα ήταν τέλειο; Κανένας όμως δεν με έχει ρωτήσει για αυτό. Θέλω να πω δεν μοιάζω ακριβώς όπως ήμουν τότε. Ήταν 15 σχεδόν 20 χρόνια πριν. Ω Θεέ μου γέρασα. Αγαπώ όμως αυτόν τον χαρακτήρα αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν κάνουν κάτι τώρα με τους Fantastic Four;».

Johnny Storm Flirting Fail Scene | Fantastic Four Rise of the Silver Surfer (2007) ( Movie Clip 4K )


Στην πορεία της συνέντευξής του, ο δημοσιογράφος επισήμανε στον ηθοποιό, ότι θα μπορούσε να υποδυθεί έναν από τους άπειρους variants του Human Torch που συνυπάρχουν στο Multiverse - ένα concept που το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» παρουσίασε.

Σε αυτό, ο Έβανς σχολίασε:

«Ναι, νομίζω πως ισχύει αυτό. Θέλω να πω ποιος μπορεί να ξέρει; Όλα παίζουν. Θα το λάτρευα. Αυτό μάλιστα θα ήταν πιο εύκολο να το δεχτώ ως πρόταση αντί να επιστρέψω ως Cap. Με νιώθεις; Ο Cap είναι πολύτιμος για εμένα και δε θέλω να χαλάσω μια όμορφη εμπειρία. Αλλά ο Τζόνι Στορμ νομίζω ότι δεν πήρε αυτό που του δικαιούνταν. Ήταν σε μια περίοδο πριν η Marvel βρει τα βήματά της. Λάτρεψα τον ρόλο οπότε...ποιος ξέρει;».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Chris Evans on “Lightyear”, Anxiety, & The MCU 🧑‍🚀 MTV News


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα, έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς μπορείτε να πάρετε επιδότηση έως 50% - Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι, ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης