Μέγκι Ντρίο για το GNTM: «Η Έλενα Γαλύφα δεν έχει τίποτα να δώσει, ας έβαζαν την Τούνη»

Μέγκι Ντρίο για το GNTM: «Η Έλενα Γαλύφα δεν έχει τίποτα να δώσει, ας έβαζαν την Τούνη»

Το μοντέλο μίλησε για τον διαγωνισμό και τόνισε πως δεν συμφωνεί με όλες τις αλλαγές που έγιναν στην κριτική επιτροπή - Δείτε βίντεο

megki
Δηλώσεις παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM.

To μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και φυσικά, σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή.

«Είμαι πολύ σύμφωνη με την επιστροφή της Βίκυς Καγιά. Καλά έκανε που επέστρεψε, μήπως αυτά τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα ριάλιτι, βρουν όντως καμιά δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε πέρυσι ότι έχει σίγουρα μια θέση στην κριτική επιτροπή. Για ποιον άλλο έβλεπαν πέρυσι GNTM; Για την Ζενεβιέβ που δεν είχε θέση στην επιτροπή ή για τον Σκουλό που κούρασε και έπρεπε να φύγει; Ο Τάσος Σωφρονίου ήταν επίσης, από τις καλύτερες επιλογές», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckt4zijsa6hd)

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, δεν έχει την ίδια άποψη για την Έλενα Γαλύφα, καθώς θεωρεί πως δεν σχετίζεται με το μόντελινγκ, αλλά με τα social media.

«Αυτό το όνομα δεν κολλάει καθόλου. Η κοπέλα είναι μια blogger, η οποία δεν είναι και τόσο επιτυχημένη, καλύτερα να έβαζαν την Ιωάννα Τούνη, αν είναι έτσι. Δεν έχει τίποτα να δώσει. Περίμενα να ακούσω τη Βίκυ Κουλιανού. Αντί για στοιχεία μόδας, βλέπω blogging και Instagram. Οι κριτές κοιτούν την πάρτη τους και την προβολή τους και όχι τα παιδιά που συμμετέχουν»
, δήλωσε εκνευρισμένη.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Βρετανία: Εκατοντάδες... ορφανές αποσκευές στοιβαγμένες στον τερματικό σταθμό του Χίθροου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης