ΟΟρφέας Αυγουστίδηςκαι η αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά ενώθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι παρουσία συγγενών και φίλων παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και στη συνέχεια ακολούθησε ένα παραδοσιακό γλέντι.
Η μητέρα του γαμπρού, Μαρία Τζομπανάκη έλαμπε από ευτυχία και στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο ηθοποιός, επικρατούσε μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά.
Η Μαρία Τζομπανάκη που περίμενε πώς και πώς να δει τον γιο της ντυμένο γαμπρό μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, τόσο για τον γάμο, όσο και την βάφτιση του εγγονού της, που έγινε την ίδια μέρα.
«Να ζήσουν χίλιες ζωές. Θα τους αγαπώ και θα τους εύχομαι και στην άλλη μου ζωή. Συγκινούμαι σήμερα πολύ, είναι και η βάφτιση του μωρού μας. Παιδιά δεν ξέρω τι λέω, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη», ήταν οι δηλώσεις της και τις προάλλες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα story στο οποίο αγκαλιάζει τρυφερά τον γιο της.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.