Καίτη Γαρμπή: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της, που θύμισε... Θεσσαλονίκη

Καίτη Γαρμπή: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της, που θύμισε... Θεσσαλονίκη

Η ιδιαίτερη αυτή ημέρα βρήκε την τραγουδίστρια σε έναν από τους σταθμούς της καλοκαιρινής της περιοδείας και η τούρτα της δεν θα μπορούσε να μην παραπέμπει στη συμπρωτεύουσα - Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media

garmpi
Τα γενέθλιά της είχε η Καίτη Γαρμπή στις 8 Ιουνίου και στην τελευταία της ανάρτηση, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη μεγάλη τούρτα και το ένα κεράκι που έσβησε.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην καλοκαιρινή περιοδεία της, όπου τη συντροφεύει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στις συναυλίες της. Η ημέρα των γενεθλίων της, τη βρήκε σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας, τη Θεσσαλονίκη και στην τελευταία δημοσίευση που έκανε στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε ένα βίντεο, όπου σβήνει ένα κεράκι. Εντυπωσιακή είναι η τούρτα της τραγουδίστριας, η οποία έχει το σχήμα του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια έγραψε:

«Θεσσαλονίκη Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα! Καλημέρα! Αφήνουμε πίσω μας την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και ερχόμαστε προς στα Γιάννενα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για τη χτεσινή βραδιά στη Μόνη Λαζαριστών! Ο κόσμος στάθηκε για 2 ώρες μέσα στη βροχή, άλλοι με όμπρέλες κι άλλοι χωρίς, περιμένοντας στωικά να ξεκινήσει η συναυλία μας! Βαθιά υπόκλιση απ' όλους εμάς στο κοινό της Θεσσαλονίκης και απέραντη ευγνωμοσύνη! Γιάννενα ερχόμαστε!!!».

Δείτε τη δημοσίευσή της






Ειδήσεις σήμερα

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Τα κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσιο και νοικοκυριά

Στο 50% των ολοήμερων σχολείων η επέκταση ωραρίου έως τις 17:30 - Διορισμοί εκπαιδευτικών και το καλοκαίρι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης