Στην αγαπημένη του Μύκονο βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος καθώς όπως φαίνεται του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο τραγουδιστής στο παρελθόν έχει δηλώσει λάτρης των θαλάσσιων σπορ και ιδιαιτέρως του τζετ σκι!
Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον τραγουδιστή να απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά στο Καλό Λιβάδι μαζί με την παρέα του, η οποία απαρτιζόταν από τρία πανέμορφα κορίτσια που κατάφεραν να στρέψουν πάνω τους όλα τα ανδρικά βλέμματα.
Οι θαυμάστριες του Νίκου Οικονομόπουλου είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά μόνο με το μαγιό του!
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη