Η Κένταλ Τζένερ αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της, λόγω των stalkers που την απειλούν

Η Κένταλ Τζένερ αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της, λόγω των stalkers που την απειλούν

Το διάσημο μοντέλο εγκατέλειψε την πολυτελή κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς, καθώς είχε τύχει πολλές φορές άγνωστοι να την παραβιάσουν - Είχε φτάσει να δέχεται απειλές για τη ζωή της

kendall
Εξαιτίας κάποιων επικίνδυνων stalker αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της η Κένταλ Τζένερ.

Το γνωστό μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν άφησε το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ.


Όπως αναφέρεται, ο λόγος δεν είναι άλλος από κάποια περιστατικά καταπάτησης του ιδιωτικού της χώρου, καθώς και απειλές που δέχεται για τη ζωή της.

Βρήκε λοιπόν, μια νέα τοποθεσία και προσέλαβε ένοπλη φρουρά, προκειμένου να νιώθει ασφάλεια. Προς το παρόν, περαιτέρω λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν μετά τα τελευταία συμβάντα, το σπίτι της θα διατεθεί προς πώληση.



Πρόσφατα, η Κένταλ Τζένερ έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε έναν άνδρα, ο οποίος ταξίδεψε από άλλη χώρα, προκειμένου να τη βρει στο σπίτι της και να τη δολοφονήσει. Η ίδια υποστηρίζει πως οι απειλές του της προκάλεσαν άγχος και τεράστια συναισθηματική ταραχή.

Κλείσιμο
Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άλλος άνδρας κατάφερε να παραβιάσει την ιδιωτική της κατοικία και να κολυμπήσει γυμνός στην πισίνα της, ενώ εκείνη βρισκόταν στο δωμάτιό της. Η ασφάλειά της τελικά, τον έπιασε και τον οδήγησε στην αστυνομία.

Βέβαια, η Κένταλ Τζένερ έχει ιστορία με τους stalker. Το 2016 βρέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το 2018 έκανε ασφαλιστικά μέτρα για 5 χρόνια σε έναν άνδρα που είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι της πολλές φορές.



Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

Τεχνογνωσία από το Dumfries House για το Τατόι και αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα πρώην βασιλικά κτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης