Κένταλ Τζένερ: Η μαμά της την πιέζει να κάνει παιδί

Κένταλ Τζένερ: Η μαμά της την πιέζει να κάνει παιδί

«Θα μου στείλει μήνυμα τυχαία και θα πει “νομίζω ότι είναι ώρα”», είπε το διάσημο μοντέλο - Η Κρις Τζένερ θέλει να βλέπει την οικογένειά της να μεγαλώνει

Kental_Kris
Η Κρις Τζένερ έχει ήδη τόσα πολλά παιδιά και εγγόνια που μερικές φορές πασχίζει να ξεστομίσει όλα τα ονόματά τους. Όμως θέλει διαρκώς να βλέπει την οικογένειά της να μεγαλώνει. Το βλέμμα της και το μυαλό της είναι στην κόρη της Κένταλ η οποία ακόμα δεν έχει κάνει παιδί.

Με την μικρότερη την Κάιλι να έχει ήδη δύο παιδιά η Κένταλ μίλησε στο «E!» και αποκάλυψε ότι η μητέρα της συχνά πυκνά την πιέζει να κάνει παιδί.

«Θα μου στείλει μήνυμα τυχαία και θα πει “νομίζω ότι είναι ώρα”», είπε η Κένταλ με την ίδια όπως λέει να της απαντά πως: «Δεν εξαρτάται από μένα».

Η Κρις, η οποία ήταν μαζί της στη συνέντευξη είπε πως δεν ντρέπεται καθόλου λέγοντας απλά πως πρόκειται για «φιλική υπενθύμιση». Σύμφωνα με την Κένταλ, ούτε η Κάιλι βοηθάει, καθώς δέχεται αρκετή πίεση.

kendall_jenner_devin


Η Κένταλ και ο φίλος της Ντέβιν Μπούκερ συμπληρώνουν δύο χρόνια μαζί. Ήταν το TMZ που εντόπισε για πρώτη φορά το ζευγάρι μαζί τον Απρίλιο του 2020. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, το ζευγάρι «επισημοποίησε» τη σχέση του στο Instagram.

Κλείσιμο
Από τότε, το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και σπάνια μοιράζονται δημόσια λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Η Κρις από την πλευρά της πιστεύει ότι τα δύο χρόνια είναι αρκετά μεγάλο διάστημα για να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Το 26χρονο μοντέλο έχει μιλήσει για την απόκτηση παιδιών στο παρελθόν, λέγοντας στο «Keeping Up with the Kardashians» ότι το να βλέπει την Κάιλι να αποκτά μωρό της ανέβαινε… πυρετός.

Είπε επίσης ότι είχε αποφασίσει ότι θα ήθελε να κάνει παιδιά πριν τα 30, κάτι που θα έδινε χαρά και ικανοποίηση στη μαμά της.
Την ίδια ώρα η μεγαλύτερη κόρη της Κρις, η Κόρτνεϊ προσπαθεί ενεργά να μεγαλώσει την οικογένειά με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ. Ο 42χρονος επιχειρηματίας είπε στον ET ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει κάποιες προκλήσεις γονιμότητας.

«Είναι ένα όμορφο πράγμα που θα θέλαμε να συμβεί, αλλά το ταξίδι είναι λίγο δύσκολο για κάθε γυναίκα», είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τις καταγγελίες για χημικά στη Μαριούπολη – Tο ρωσικό σχέδιο για διχοτόμηση της χώρας

Η κλινική, ελιξίριο νεότητας των σταρ


Εκλογές στη Γαλλία: Οι αστοχίες του α' γύρου των γαλλικών εκλογών, που έκαναν «ντέρμπι» τον δεύτερο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης