Μαρία Τζομπανάκη: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος που πήγα στα καλλιστεία»

Μαρία Τζομπανάκη: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος που πήγα στα καλλιστεία»

Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή της, που θα προβληθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, στις 00:15, η ηθοποιός μιλάει για την Κρήτη, το πέρασμά της από τα καλλιστεία και μία στιγμή στην καριέρα της που ένιωσε να κινδυνεύει

mariatzobanaki
Επέστρεψε στην τηλεόραση, ύστερα από δεκαπέντε χρόνια και η επιστροφή της έκανε κανονικό… «Σασμό». Η Μαρία Τζομπανάκη έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, και αφηγείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ιστορίες από τη γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ζωή της.

Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από την εκπομπή, η Μαρία Τζομπανάκη ακούγεται να μιλάει για τις παραδόσεις της Κρήτης, αλλά και αυτά που κάνουν «λάθος» οι Κρητικοί σε σχέση με την παράδοσή τους.

«Εγώ που λατρεύω την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης, θεωρώ ότι κάποιες πτυχές της παράδοσης μας έχουν αυτή την απολυτότητα και αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Ένα από αυτά είναι οι βεντέτες», είπε χαρακτηριστικά. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj4pv0x4oamh)

Όσο για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία στο παρελθόν, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως αποφεύγει να δείχνει στον κόσμο φωτογραφίες της από τότε.

«Φωτογραφίες από τα καλλιστεία δεν δείχνω, ούτε θα έδειχνα στον άνθρωπό μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι πήγα», ανέφερε.

Κλείσιμο
Ανοίγοντας το κουτάκι των δυσάρεστων αναμνήσεων, αφηγήθηκε περιστατικά ακραίου θαυμασμού, αλλά και εκείνη τη φορά που κινδύνεψε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια της στο εξωτερικό. «Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πώς κατάφερε να ενώσει τη Νέα Υόρκη με την Κρήτη για χάρη του άνδρα της και αποκάλυψε τι πήρε μαζί της φεύγοντας από την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στην Αμερική.


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει απαντήσεις στο «Φως στο Τούνελ» - Δείτε βίντεο

The Masked Singer: Η… αποκάλυψη της Μέλισσας και το «μωρό» που ήθελε να πάρει αγκαλιά τον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Από τους 27.000 νεκρούς στην Ελλάδα, οι 22.000 ήταν ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης