Η Έλενα Νάσιου πήγε στο «X-Factor» για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα

Η Έλενα Νάσιου πήγε στο «X-Factor» για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα

Η υποψήφια που έλαβε τέσσερα «ναι» από τους κριτές, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της και στην προσωπική της ζωή - Δείτε το βίντεο

nasiou
Η υποψήφια του μουσικού talent show του MEGA, Έλενα Νάσιου, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την audition της, την πρόκριση στο bootcamp, αλλά και για την προσωπική της ιστορία.

Αισιόδοξη και αλέγρα, η η 22χρονη υποψήφια από την Κεφαλονιά πήγε στο «X Factor» όχι μόνο για να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά και για να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα: «Ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι έχει ένα πρόβλημα με την κατάχρηση εξουσίας. Θέλω να πω σε κάθε άνθρωπο, γιατί δεν είναι μόνο οι κοπέλες που κακοποιούνται, να μην αφήσουν κανέναν να τους επιβάλει ποιοι είναι».

Με μία δυνατή ερμηνεία του «Be Italian» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Nine» πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση.

X Factor: Εντυπωσίασε με την ερμηνεία και το θάρρος της νεαρή διαγωνιζόμενη


Όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα της audition της, είπε: «Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα τέσσερα “ναι”. Δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εαυτό μου στο 100%. Έχω σίγουρα να διορθώσω πολλά πράγματα, αλλά μου άρεσε ότι κατάφερα να σταθώ και να στηρίξω τον εαυτό μου, πράγμα που μου ήταν δύσκολο να κάνω παλιότερα».

Στην παρέα της εκπομπής μίλησε και για την προσωπική της ιστορία: «Δεν λάμβανα εύκολα καλά σχόλια από τον περίγυρο της ηλικίας μου και αυτό μου είχε δημιουργήσει κάποια κόμπλεξ».

Πρόσθεσε όμως ότι αυτά αποτελούν παρελθόν: «Τώρα νιώθω μια λύτρωση και πιο δυνατή ώστε να προσπαθήσω και άλλα πράγματα και να το κυνηγήσω ακόμα περισσότερο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj31z9nhqo1l)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης