Κώστας Αποστολάκης: «Αναλογίστηκα τις αμαρτίες μου και ζήτησα βοήθεια από τον Χριστό για να βρω τον δρόμο μου»

Κώστας Αποστολάκης: «Αναλογίστηκα τις αμαρτίες μου και ζήτησα βοήθεια από τον Χριστό για να βρω τον δρόμο μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη θρησκευτική σειρά «Άγιος Παΐσιος» και την πίστη του στον Θεό 

apostolakis-1
Για τον ρόλο του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης και αναφέρθηκε επίσης, στην πίστη του στον Θεό.

Όπως εξήγησε αρχικά στο περιοδικό «7 μέρες tv», όταν του τηλεφώνησαν για να του προτείνουν τον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο ίδιος ήταν στο Άγιο Όρος.

«Όταν μου είπε ότι πρόκειται για τη ζωή του Αγίου Παΐσιου και μου ανέφερε ονόματα από το καστ των ηθοποιών, το πήρα ως σημάδι από τον ουρανό. Δέχτηκα και προσευχήθηκα μάλιστα, να πάει καλά όλο το εγχείρημα και να έχει αποδοχή από τον κόσμο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως θυμάται χαρακτηριστικά κάποια από τα γυρίσματα στο Άγιο Όρος. «Τις σκηνές στη μονή Βατοπεδίου, όπου καθίσαμε για έξι ημέρες τις θυμάμαι καλά. Σε ένα γύρισμα μάλιστα, φάγαμε με τον Γέροντα Εφραίμ. Μας μίλησε για το φως, τη ζωή, την οδό, την αλήθεια, τον Χριστό μας. Θυμάμαι πως η ψυχή μου γέμισε με καθαρότητα, όλοι ευλογηθήκαμε από αυτή την απόφαση», εξήγησε.

apostolakis

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε επιπλέον, στις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει πάει εκεί περίπου 12-14 φορές.

«Αναλογίστηκα τα λάθη μου, τις αμαρτίες μου και αποφάσισα να πάω να βρω τον δρόμο μου. Πιστεύω ότι κινητοποιήθηκα από τον φύλακα-άγγελό μου. Όλοι έχουμε έναν από την ημέρα που γεννιόμαστε. Η προσευχή είναι μεγάλη δύναμη. Όταν πάλευα μόνος μου, κουράστηκε η ψυχή μου τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά μου. Τώρα που βρήκα τον Χριστό, είμαι άλλος άνθρωπος. Και το τονίζω, τον Χριστό, όχι τον Θεό», ανέφερε.

Κλείσιμο
Τέλος, τόνισε πως «οι δυνάμεις του σκότους χάθηκαν από τη ζωή του, όταν ένιωσε τις αμαρτίες του, γονάτισε και ζήτησε βοήθεια από τον Χριστό».


Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης