Κώστας Αποστολάκης: «Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά "Άγιος Παΐσιος" πιστεύουν στον Χριστό»

Κώστας Αποστολάκης: «Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά "Άγιος Παΐσιος" πιστεύουν στον Χριστό»

Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο στη σειρά «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό», μίλησε για τη συμμετοχή του, το Άγιον Όρος, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα, ενώ σχολίασε και όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου

asrr
O Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Για τη συμμετοχή του δήλωσε: «Είχα διαβάσει για τον Άγιο Παΐσιο πριν μου γίνει η πρόταση για τη σειρά. Ήμουν εντυπωσιασμένος από αυτά που είχε πει. Η πρόταση για τη σειρά έγινε με παράδοξο τρόπο άλλα εγώ τον θεωρώ θεϊκό». Και συμπληρώνει: «Όταν μου έγινε η πρόταση βρισκόμουν στο Άγιον Ορός. Η σειρά έγινε από αγάπη, σεβασμό και από χριστιανικό πνεύμα. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στη σειρά πιστεύουν στον Χριστό».

Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο Άγιο Όρος.

«Όταν πήγα στο Άγιον Ορός ήμουν άφραγκος, σκεφτόμουν πως θέλω να μου συμβεί κάτι καλό στη δουλειά μου. Όλοι πηγαίνουν κοντά στον Χριστό όταν έχουν ανάγκη. H αλλαγή στην κοσμοθεωρία μου έγινε γιατί είχε κουραστεί η ψυχή μου και είπα πως αν υπάρχει Θεός, ας έρθει. Δεν έχω πει σε κανέναν τι μου συνέβη άλλα ήταν μεταφυσικό. Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου με την στροφή μου στην Ορθοδοξία. Όλοι μας κοιτάμε πώς θα πλύνουμε το κορμί μας άλλα δε χαλάμε ούτε ένα λεπτό για την ψυχή μας».

ΚΩΣΤΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ-678x381
O Κώστας Αποστολάκης θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο

Ο ίδιος περιέγραψε επίσης τη σκηνή που τον δυσκόλεψε στα γυρίσματα της σειράς του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και μίλησε για τους συνεργάτες του: «Η σκηνή μου με δυσκόλεψε περισσότερο είναι της κούρας, όταν έγινε μονάχος ο Παΐσιος. Ο Προκοπής Αγαθοκλέους είναι ένα υπέροχο παιδί και υπέροχος ηθοποιός».

Κλείσιμο
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε και για την σχέση που έχει με την κόρη του: «Η κόρη μου είναι το πιο φωτεινό σημείο από όλα τα φωτεινά σημεία».

Για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης είπε:

«Έχω αντιμετωπίσει προβληματικές συνεργασίες. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και νιώθω τύψεις, ήμουν λάθος και ζήτησα συγγνώμη. Θα γινόταν κάποια στιγμή αυτό με το #Metoo, ανοίγουν οι πύλες τώρα. Το θέατρο θα συνεχίσει, οι θεσμοί σαν θεσμοί δεν είναι υπαίτιοι, εμείς οι άνθρωποι είμαστε».

Δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Αποστολάκη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir66k4cmsk1)


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» για ελλείψεις σε 7 κατηγορίες προϊόντων - Καταγραφή για να μην υπάρξει αισχροκέρδεια

Κρεμάστηκε με σεντόνι από το σίδερο του κρεβατιού του ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι “ξεφωνητά”, με φώναζαν “Λουλού”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης