Eurovision 2022: Ποια είναι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Eurovision 2022: Ποια είναι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού

Δείτε ποιες είναι οι χώρες που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα στα στοιχήματα - Σε ποια θέση βρίσκεται η ελληνική συμμετοχή

eurovision-2022__1_
Ο 66ος διαγωνισμός της Eurovision βρίσκεται προ των πυλών, με οικοδέσποινα χώρα για φέτος την Ιταλία.

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των περσινών νικητών της Eurovision, Måneskin, θα δώσει τη σκυτάλη σε ένα φαντασμαγορικό σόου στην πόλη του Τορίνο, από τον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου, μέχρι και τη βραδιά της ανάδειξης του μεγάλου νικητή στις 14 Μαΐου του 2022.

Τα στοιχήματα για τις συμμετοχές που θα φτάσουν στην πρώτη πεντάδα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ πολλοί κάνουν λόγο για ένα «back to back» σε νίκες από τη διοργανώτρια χώρα.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται μέχρι στιγμής, η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together». Η ιστορία μιας αγάπης που τελείωσε παίρνει σάρκα και οστά στη μαγευτική Σύμη. Ένα ζευγάρι επιστρέφει στο νησί, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όμως, αυτή τη φορά τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές εναλλάσσονται με την πίκρα, την απογοήτευση και τη ματαίωση που αποτυπώνεται στο βλέμμα όλων μας, όταν συνειδητοποιούμε ότι μια σχέση τελειώνει.

Amanda Georgiadi Tenfjord - Die Together - Greece 🇬🇷 - Official Music Video - Eurovision 2022

Τέταρτος κατατάσσεται ο TikToker Σαμ Ράιντερ, που εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο, με το «Spaceman». Πρόκειται για ένα τραγούδι, το οποίο όπως ο ίδιος είχε πει, έγραψε μαζί με τους φίλους του. Στο τραγούδι, ο Ράιντερ λέει τι θα έκανε αν ζούσε στο διάστημα, μακριά από τον κόσμο και έχει γίνει trend στη Μεγάλη Βρετανία.

Sam Ryder - SPACE MAN - United Kingdom 🇬🇧 - Official Music Video - Eurovision 2022

Η τρίτη θέση για τα στοιχήματα, ανήκει στη Σουηδία και την Κορνέλια Τζέικομπς. Το «Hold me Closer», μία δυναμική μπαλάντα που εξελίσσεται σε ένα ποπ ροκ κομμάτι και μιλά για έναν έρωτα σε λάθος timing.

Cornelia Jakobs - Hold Me Closer - Sweden 🇸🇪 - Official Music Video - Eurovision 2022
Κλείσιμο

Στη δεύτερη θέση προβλέπεται η ιταλική συμμετοχή, με τον Mahmood που συμμετείχε και το 2019 με το «Soldi». Aυτή τη φορά, θα ερμηνεύσει με τον Blanco, το «Brividi». Το τραγούδι μετρά πολλά εκατομμύρια stream sto Spotify και όπως τόνισαν οι δύο καλλιτέχνες, σε συνέντευξή τους, δεν μιλά για την αγάπη, αλλά για την ελευθερία σε αυτή.

Mahmood & BLANCO - Brividi - Italy 🇮🇹 - National Final Performance - Eurovision 2022

Η πρώτη θέση, σύμφωνα πάντα με τα στοιχήματα, ανήκει στους Kalush Orchestra με το «Stefania». Το τραγούδι, που ξεκίνησε ως το απόλυτο outsider, είναι στα ουκρανικά και μιλά για τη σχέση του παιδιού με τη μητέρα του. Το ραπ κομμάτι περιγράφει τις όμορφες αναμνήσεις του τραγουδιστή από τη μητέρα του. Αυτό που κάνει το κομμάτι ξεχωριστό, είναι πως στο τέλος του κάθε στίχου ακούγεται το «Lyuli lyuli lyuli», ένα κλασικό σλαβικό νανούρισμα.

Kalush Orchestra - Stefania - Ukraine 🇺🇦 - Official Music Video - Eurovision 2022



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα: «''Θα πεθάνεις σε έξι μήνες'' της είχε πει η Ρούλα» - «Φοβόταν για τις λίρες που είχε»

Δίκη για εγκλήματα πολέμου ζητά ο Μπάιντεν μετά τα γεγονότα στη Μπούκα

Αγγελική Νικολούλη: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης