Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Συγκλονιστική μαρτυρία για τη σπιτονοικοκυρά

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Συγκλονιστική μαρτυρία για τη σπιτονοικοκυρά

Συγγενικά πρόσωπα της σπιτονοικοκυράς λένε ότι δεν είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της - «Τον τελευταίο καιρό κάτι δεν της άρεσε στο ζευγάρι, ήθελε να τους διώξει, αλλά φοβόταν» λέει πρόσωπο ποιυ γνώριζε τη σπιτονοικυρά - Τι αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας και τα χρήματά της - Έρευνα από την εισαγγελία

eisaggeleas3_2
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ μυστηρίου για τη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την εισαγγελία να έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της.

Συγγενικά της πρόσωπα λένε ότι δεν είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε «πότε θα τα κακαρώσει η σπιτονοικοκυρά για να πάρουν το σπίτι» και ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες.

«Μπήκε Τρίτη πρωί στο νοσοκομείο και το Σάββατο κατέληξε. Όπως ενημερώθηκα η γυναίκα που την πρόσεχε ειδοποίησε τον Μάνο και του είπε ”έλα πάνω δεν είναι καλά η κυρία Εύη δεν μιλάει”. Οταν ο Μάνος ανέβηκε πάνω δεν ξέρω σε τι κατάσταση τη βρήκαν, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την πήρε. Απ’ ότι κατάλαβα είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον», αναφέρει μαρτυρία στην εκπομπή Tlive.




Κλείσιμο
Στην εκπομπή Tlive έγινε και αποκάλυψη σχετικά με την περιουσία που είχε στην κατοχή της η 69χρονη. «Είχε κάποιες λίρες και είχε πει σε έναν άνθρωπο που ξέρω να βρει να τις πουλήσουν για να πάρει τα χρήματα και να τα βάλει στην τράπεζα γιατί στο σπίτι φοβόταν».

«Μου είχε αναφέρει πως ο Μάνος και η Ρούλα της είχαν πάει έναν παθολόγο στο σπίτι, αφού είχε βγει από το νοσοκομείο. Με διάγνωση σκλήρυνση κατά πλάκας. Το 2016 ή το 2017. Και όταν τελείωσε η ιατρική επίσκεψη, μπήκε η Ρούλα στο δωμάτιό της κλαίγοντας και όταν η σπιτονοικοκυρά τη ρώτησε τι έχει και γιατί κλαίει, η Ρούλα της απάντησε πως θα πεθάνει σε έξι μήνες. “Θα πεθάνεις σε έξι μήνες” της είπε ξανά η Ρούλα, χωρίς να της λέει την αιτία από την οποία θα πέθαινε» λέει το συγκεκριμένο πρόσωπο στην εκπομπή του Alpha.

«Την είχε επισκεφθεί μια ανιψιά της μου είπαν όταν πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο, αλλά ξέρω ότι δεν είχε καμιά ανιψιά. Ο Μάνος διαχειρίζονταν τα οικονομικά της και έκανε όλες τις δοσοληψίες της. Τον τελευταίο καιρό κάτι δεν της άρεσε στο ζευγάρι, ήθελε να τους διώξει, αλλά φοβόταν. Αυτός ήταν και ο λόγος που τους έβαλε ενοίκιο. Μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού άρχισε να φοβάται. Θεωρούσε τον Μάνο υποχείριο της Ρούλας. Της είχαν πει ότι θέλουν να αγοράσουν το σπίτι χωρίς αυτή να το πουλάει πράγμα που την παραξένευε και αναρωτιόταν γιατί της το ζητούσαν τόσο επίμονα», τονίζει άλλη μαρτυρία.




Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν τα όσα λέει η οικιακή βοηθός της 69χρονης σπιτονοικοκυράς. «Δεν τα είχε χάσει, ήταν κυρία. Δεν έβγαινε κι δεν είχε επαφές με τον έξω κόσμο από επιλογή της. Τα είχε 400 και δεν πιστεύω ότι τα έχασε. Στην κηδεία της πήγε η Ρούλα, ο Μάνος και μια γυναίκα και όταν ρώτησα τι έγινε μου είπε ”πέθανε’ σαν να έλεγε ότι είχε πάει λαϊκή. Μου είπε πως έφυγε από σηψαιμία. Καρκίνο η γυναίκα δεν είχε. Ούτε χάπια δεν έπαιρνε. Η 69χρονη μου είχε πει όταν φύγω από τη ζωή να το ψάξεις. Να ψάξω δηλαδή από το τι έφυγε. Είχαν ακούσει τη Ρούλα να λέει στο νοσοκομείο ”πότε θα τα κακαρώσει γιατί θα αφήσει όλη την περιουσία σε εμάς”. Ρωτούσε τις νοσοκόμες πότε θα φύγει γιατί έχει να τους αφήσει πολλά».

Τι λέει το πληρεξούσιο που φέρεται να είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μάλιστα διάβασε στον αέρα της εκπομπής το πληρεξούσιο που φέρεται να είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στο Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα διάβασε: «Διορίζει και καθιστά ειδικό της πληρεξούσιο πρόσωπο τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη, ιδιωτικό υπάλληλο για να εισπράττει τη μηνιαία σύνταξη που δικαιούται, να την εκπροσωπεί για οποιαδήποτε υπόθεση σε οποιαδήποτε Δημόσια, Δημοτική, Δικαστική, Φορολογική ή άλλη Αρχή, να την εκπροσωπεί στην αρμόδια ΔΟΥ...»


Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, επίσης, τόνισε πως δεν γνωρίζει για την πώληση ακινήτου αξίας 250.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι ξεσπά για τις θηριωδίες στην Μπούκα: «Μητέρες Ρώσων στρατιωτών, δείτε τι μπ...α μεγαλώσατε»

Οριστική η ρήξη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Μάνος Δασκαλάκης: Το τηλεφώνημα για το θάνατο της Μαλένας, η κεταμίνη που δεν υπήρχε στο «Παίδων» και η σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης