Σίσσυ και Ελεονώρα: Kορίτσια με τσαγανό

Σίσσυ και Ελεονώρα: Kορίτσια με τσαγανό

Η τηλεόραση έγινε μίξερ που όλα τα ανακατεύει αλλά γλυκό δεν γίνεται στο τέλος

TV_meleti-christidou
Είστε υπέρ ή κατά του χαστουκιού, ποια είναι η γνώμη σας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, πώς ήταν η συνεργασία σας με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ποιος είναι ο ένοχος στην υπόθεση της Πάτρας. Αυτά είναι τα βασικά θέματα όλων σχεδόν των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Εξαιρούνται τα τηλεπαιχνίδια και τα ριάλιτι.

Κάθε μέρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές διατυμπανίζουν ότι θα αποκαλύψουν στοιχεία που θα ανατρέψουν, που θα συγκλονίσουν και τελικά στις περισσότερες περιπτώσεις κάποιος γείτονας σηκώνει το τηλέφωνο και λέει κάτι, που κάπου, κάπως έγινε αλλά στη συνέχεια ένας άλλος γείτονας τον διαψεύδει. Καραούλι έξω από σπίτια ανθρώπων, αστοχίες, υπερβολές, συμπεράσματα, αντιδικίες και αντιπαραθέσεις… Ενας αχταρμάς που όχι μόνο δεν τελειώνει αλλά εξαπλώνεται. Μεταξύ αστρολογίας, κοκκινιστού μοσχαριού με πουρέ και ανάλυσης του τραυματισμού του νυχιού μιας influencer ξεπροβάλλουν και θέματα βιασμών, φόνων, ανεξιχνίαστων εγκλημάτων, καταγγελιών για κακοποίηση…

Δυστυχώς χάθηκε το μέτρο εντελώς. Και δεν είναι ζήτημα αισθητικής ή παραβίασης της ζώνης της ενημέρωσης από την ψυχαγωγία για λόγους εγωισμού. Πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα καθώς η διαρκής διάδοση φημών ή άχρηστων πληροφοριών θίγουν υποθέσεις και θύματα, δημιουργούν συνθήκες προβληματικές και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και φυσικά τραυματίζουν την έρευνα. Πλέον δεν είναι απλά θλιβερό. Είναι και επικίνδυνο. Και όποιος δεν καταλαβαίνει, θα καταλάβει μελλοντικά.

Στον αντίποδα, η καθαρόαιμη ελληνική τηλεοπτική ψυχαγωγία η οποία προσπαθώντας να διώξει τα μαύρα σύννεφα, ασχολείται με τα αγγλικά του Κατσαούνη, σχολιάζει το πίλινγκ του Μαρτίκα, τις τσιρίδες της Βρισηίδας και βασανίζεται στην αναμονή για λύση του γρίφου της επιτροπής του GNTM.

Στον ANT1, όταν δεν προβάλλεται το τρέιλερ της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή, προβάλλεται το πρόγραμμα πάλι με άλλη σειρά. Κρίμα πάντως για ένα κανάλι που έφερε την μυθοπλασία, να βρίσκεται Μάρτιο μήνα με τούρκικο σίριαλ στο prime time και με μία «Φάρμα» στα αζήτητα. Ένα μεγάλο κανάλι που μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.

Η κυρία Ντέσσυ Κουβελογιάννη, την οποία εκτιμώ, δήλωσε πως δυσκολεύεται να ταυτιστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου όταν ξυπνάει γιατί παραπέμπει σε Μπάρμπι. Ευτυχώς που οι υπόλοιπες παρουσιάστριες μας θυμίζουν την Μαρία της γειτονιάς και μπορούμε και νιώθουμε, αγαπημένη μου. Θα τρελαθούμε φέτος, παιδιά.

Υπέροχη Σίσσυ Χρηστίδου. Τηλεοπτική προσωπικότητα από τις λίγες με τσαγανό και λόγο. Κάθε φορά και καλύτερη. 

Ελεονώρα Μελέτη, εμπρός στον δρόμο που χάραξες. Ετσι. Στην φόρα όλα τα τρολ που υπάρχουν μόνο και μόνο για να λασπολογούν. Σε σκοτεινές ψυχές που απλώνουν δηλητήριο παντού.

Κουιζάκι για την όρεξη. Ποιο στέλεχος κάνει πλάνα για την επόμενη σεζόν, στην οποία χωρίς να το ξέρει θα καθίσει άλλος στην καρέκλα του;




Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ 2022: Οι νικητές και η επίθεση του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ επί σκηνής

Ξεκινά τριήμερο διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία - Ο Ζελένσκι συζητά την ουδετερότητα, αλλά όχι τη διχοτόμηση

Σήμερα «κλειδώνει» η ημερομηνία της ομιλίας Ζελένσκι στη Βουλή - Ποια κόμματα είναι υπέρ και ποια κατά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης