Τον πιο έξυπνο και σπαρταριστό τρόπο βρήκε ηΚαίτη Γαρμπή για να τιμήσει χθες, την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter πάτησε πάνω σε γνωστή ατάκα από το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, «Ντόλτσε Βίτα», όπου ο στίχος του ποιητή παραφράζεται και από «έβραζε το κύμα του αρμπή», γίνεται «έβραζε το κύμα της Γαρμπή».
Η τραγουδίστρια βρήκε και πόσταρε και το απόσπασμα από τη θρυλική σειρά, όπου η Σάσα (Κατιάνα Μπαλανίκα) περιγράφει στην φίλη της Χριστίνα (Άννα Παναγιωτοπούλου) πως θα ξελογιάσει τον ποιητή, αναφερόμενη σε στίχους του Καββαδία που μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος στο άλμπουμ «Σταυρός του Νότου». Μόνο που εκείνη έχει αντιληφθεί κάπως διαφορετικά τον πρώτο στίχο του ποιήματος που παραπέμπτει στον λίβα «γαρμπή» και όχι στην τραγουδίστρια.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.