Τζέιμς Καφετζής: «Έχω απογοητευτεί από τον Μπάρτζη, έβγαλε μια πικρία, αντί να μου μιλήσει, τα είπε δημόσια»

Τζέιμς Καφετζής: «Έχω απογοητευτεί από τον Μπάρτζη, έβγαλε μια πικρία, αντί να μου μιλήσει, τα είπε δημόσια»

«Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία Βέλλη», υποστηρίζει ο παίκτης του J2US

καφετζηςμπαρτζης
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη κατά του James Καφετζή για το γεγονός ότι μίλησε για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, ενώ η ίδια τους είχε ζητήσει να μην αναφερθούν δημόσια στο περιστατικό, ο παίκτης του J2US τοποθετήθηκε, προκειμένου να υποστηρίξει την θέση του.

Εμφανώς απογοητευμένος από τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, ο James Καφετζής μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και δήλωσε πως «νιώθει μια πικρία» για τον πρώην φίλο του.

Αρχικά δήλωσε: «Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό, έγινε πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στην σχέση τη δική μου με τον Νίκο και εκείνη και αυτό είναι πολύ λυπηρό».

Στην συνέχεια υποστήριξε πως ο ίδιος έκανε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την κακοποιηση της πριν η Άννα Μαρία τους ειδοποιήσει ότι δεν θέλει να αναφερθούν στο γεγονός. «Όσο γι' αυτό που είπε ο Νίκος ότι η Άννα Μαρία δεν ήθελε να πω κάτι... Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα: "Σόρρυ, ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου"», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg3x37rmr6sh-st)


Κλείσιμο
Τέλος, για την σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη από εδώ και στο εξής, δήλωσε: «Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν τον ενόχλησε κάτι, περίμενα να έρθει σε εμένα και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί, έχουμε απομακρυνθεί ναι, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά».



Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης