Ο Πάνος Βλάχος στηρίζει τη Νατάσσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία

Ο Πάνος Βλάχος στηρίζει τη Νατάσσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία

Ο ηθοποιός πήρε θέση, σχετικά με τις αντιδράσεις, που δημιουργήθηκαν, μετά την είδηση, ότι η Νατάσσα Μποφίλιου θα λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία

mpofilioy
Ο Πάνος Βλάχος, τοποθετήθηκε δημόσια για την συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, μετά «θύελλα» αντιδράσεων στα social media.

Υπενθυμίζεται, πως όταν έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί κατηγόρησαν την ερμηνεύτρια σε Twitter και Facebook, ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση» ή «εξισώνει θύτες και θύματα».


Ανάμεσά σε όσους σχολίασαν το γεγονός, ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε τις δικές του σκέψεις, για την Νατάσσα Μποφίλιου. Στη σχετική ανάρτησή του, ο ηθοποιός έγραψε: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».



Η Νατάσσα Μποφίλιου, στη δική της ανάρτηση έγραψε: «Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια. Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Νατάσσα».




Ο ηθοποιός, Πάνος Βλάχος, θέλησε να στείλει το δικό του λιτό και ξεκάθαρο μήνυμα, απέναντι στις κριτικές, που δέχτηκε η τραγουδίστρια.  Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πάνος Βλάχος ανέβασε ένα story, στο οποίο έγραψε: «Με τη Νατάσσα», κάνοντας tag τη Νατάσσα Μποφίλιου.


story

Ειδήσεις σήμερα

Κουρδιστάν: Δώδεκα πύραυλοι έπεσαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - «Σφίγγει» η ρωσική λαβίδα στο Κίεβο, «σφυροκόπημα» στη Μαριούπολη - Ζελένσκι: Αν θέλετε την πρωτεύουσά μας, θα πρέπει να την ισοπεδώσετε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με τον Ερντογάν στον Βόσπορο με μήνυμα να πέσουν οι τόνοι







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης