Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκαλύπτει: «Δεν θυμάμαι πολλά από τα Φιλαράκια»

Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκαλύπτει: «Δεν θυμάμαι πολλά από τα Φιλαράκια»

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή, από τον ρόλο της «Μόνικα», μετά το reunion της δημοφιλούς σειράς, προέβη σε μία αναπάντεχη εξομολόγηση

kox-1
Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Sunday Sitdown», για τα κενά μνήμης που έχει, από την περίοδο των γυρισμάτων για τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια»

Σύμφωνα με την ίδια, συνειδητοποίησε, πως υπήρχαν πολλά κενά στη μνήμη της, όταν εμφανίστηκε στο «Friends: The Reunion» τον Μάιο του 2021.

Courteney Cox Doesn't Remember Filming FRIENDS!

«Έπρεπε να παρακολουθήσω και τις 10 σεζόν, γιατί όταν έκανα το reunion και με ρωτούσαν διάφορα, είπα "Δεν θυμάμαι να ήμουν εκεί"», είπε αρχικά γελώντας η Κοξ και πρόσθεσε:«Δεν θυμάμαι να έχω γυρίσει τόσα πολλά επεισόδια».

Πέρυσι, το καστ του «Friends» ενώθηκε ξανά και έκανε μία ανασκόπηση στα γυρίσματα της σειράς, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να θυμηθούν αστεία γεγονότα.

«Το βλέπω στην τηλεόραση μερικές φορές και σταματάω και λέω “Θεέ μου, δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό.” Αλλά είναι τόσο αστείο» είπε στη συνέχεια και παραδέχτηκε, ότι έχει «κακή μνήμη». Για αυτό και δεν θυμάται πολλά πράγματα από τη ζωή της, πέρα ​​από τα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς.

showbiz_2021_xr


«Είναι πραγματικά βασικό», γέλασε. «Δεν θυμάμαι κανένα τραύμα στην παιδική μου ηλικία, αλλά έχω τρεις αναμνήσεις. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω γιατί. Είμαι κάπως στεναχωρημένη, που δεν αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο βγάζοντας φωτογραφίες. Γιατί δεν έχω πολλά να μου θυμίζουν την περίοδο εκείνη» υπογράμμισε στη συνέχεια.

Ωστόσο, η Κοξ μοιράστηκε μία από τις αναμνήσεις που έχει από τη σειρά. Αυτή είχε να κάνει με ένα ταξίδι που πήγε το καστ με πρωτοβουλία του σκηνοθέτη των «Friends», Τζέιμς Μπάροους στο Λας Βέγκας ακριβώς πριν από την προβολή της σειράς το 1994.

«Μας έδωσε όλους 500 δολάρια. Και είπε, “Θέλω να προσέξετε πραγματικά αυτή τη στιγμή, γιατί θα είναι η τελευταία φορά που και οι έξι μαζί μπορείτε να περπατήσετε σε ένα καζίνο», είπε. «Και λέγαμε “Αλήθεια;” Και ήταν αλήθεια. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το κάνουμε αυτό (ξανά)», εξομολογήθηκε στο τέλος η Κόρτνεϊ Κοξ.

Courteney Cox Reveals The Issue Behind Rewatching Herself On ‘Friends’
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Την αύξηση της πληρότητας σε γήπεδα και πλοία εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Πάνω από 400.000 Ουκρανοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Στη φυλακή ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα - «Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι» είπε στην απολογία του





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης