Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος δολοφόνος

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος δολοφόνος

Ο 60χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι δημιουργούσε προβλήματα στη μητέρα του - Επιμένει πως «δεν θυμάται» για τα παιδιά - Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή του κράτηση

dolofonos_andravida_xr
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 60χρονος «μακελάρης» της Ανδραβίδας, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη, σκότωσε το ζευγάρι Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, η οποία κράτησε περίπου 4,5 ώρες παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά ότι σκότωσε το ζευγάρι, εξακολούθησε όμως να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα για τα παιδιά.

Δηλώσεις δικηγόρου μακελάρη


«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», φέρεται να είπε ο δράστης στον ανακριτή, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στην μητέρα του, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό. «Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδιά, ο δράστης συνέχισε να λέει διαρκώς, πως δεν θυμάται.

«Γύρισα να ταΐσω τον σκύλο»

Στην ερώτηση, γιατί γύρισε πίσω στο σπίτι του, στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος απάντησε πως δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να ταΐσει τον σκύλο του, ενώ για το όπλο του φόνου, ανέφερε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του.

Κλείσιμο
Στον 60χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη, για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ήδη έχει πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Πριν από τη σημερινή του απολογία, πληροφορίες  ήθελαν τον 61χρονο να έχει περιγράψει στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τόσο τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι όσο και την 37χρονη σύζυγο του Μαρία, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τα δυο παιδιά τους 2,5 και 1,5 ετών, απέφευγε να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σπύρο Ανδριόπουλο, ο 61χρονος πέρα από τους δυο γονείς δεν θυμάται τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τις δυο παιδικές ψυχές, λες και η μνήμη του έχει διαγράψει κάποια κομμάτια του φονικού.


Πηγή: PatrisNews



Ειδήσεις σήμερα:

Περίπου 14.500 εθελοντές έχουν πάρει τα όπλα κατά των Ρώσων, λέει η Ουκρανία

Πού χιονίζει τώρα στην Αττική, οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ώρες

Με τη σημαία των μπολσεβίκων ρωσικά άρματα στην Ουκρανία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης