Η Ρις Γουίδερσπουν μπαίνει στο metaverse

Η Ρις Γουίδερσπουν μπαίνει στο metaverse

H ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, με το άβαταρ της ίδιας και του γαλλικού μπουλντόγκ της, Μίνι, να μπαίνουν σε μια εικονική γκαλερί τέχνης 

ris
Την περασμένη εβδομάδα, η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός Ρις Γουίδερσπουνανακοίνωσε ότι η «Hello Sunshine», η εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών που έχει ιδρύσει εισήλθε στην ψηφιακή σφαίρα των NFTs, συνεργαζόμενη με την κολεκτίβα NFT World of Women (WoW).

Μαζί θα προχωρήσουν στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους και σε τηλεοπτικές σειρές με σενάριο ή χωρίς βασισμένες στη NFT συλλογικότητα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τα άβαταρ της ίδιας και του γαλλικού μπουλντόγκ της, Μίνι μπαίνουν σε μια εικονική γκαλερί τέχνης με έργα NFT να κοσμούν τους τοίχους.

«... Η Μίνι είναι στο Metaverse!» έγραψε η Γουίδερσπουν. «Ευχαριστώ την @some.place.social που δημιούργησε αυτό τον όμορφο χώρο και έκανε πραγματικότητα την γκαλερί μου».



Η ηθοποιός έλαβε θετικά σχόλια από διάσημες συναδέλφους της, όπως η Νταϊάν Κίτον και η Έβα Λονγκόρια για την είσοδό της στον κόσμο «επαυξημένης πραγματικότητας».


Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

«Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε αντιπροσωπεία στο Μινσκ για συνομιλίες με την Ουκρανία» λέει το Κρεμλίνο

Η Ρωσία κατέλαβε αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο - «Εξουδετέρωσε πάνω από 200 Ουκρανούς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης