«Ανοιχτή» στις σεξουαλικές της προτιμήσεις δηλώνει η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν

«Ανοιχτή» στις σεξουαλικές της προτιμήσεις δηλώνει η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν

Η 22χρονη Άβα έχει εκδηλώσει πολλές φορές τον ανοιχτό τρόπο σκέψης της - Η απάντησή της σε θαυμαστή που τη ρώτησε αν της αρέσουν τα κορίτσια ή τα αγόρια

reese-witherspoon-ava-phillipe
Με έναν έξυπνο τρόπο απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού σχετικά με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν, Άβα Φίλιπ.

Η 22χρονη κόρη της ηθοποιού με τον Ράιαν Φίλιπ έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να τη γνωρίσουν καλύτερα οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Τότε, κάποιος από τους θαυμαστές της την ρώτησε «αν προτιμά τα αγόρια ή τα κορίτσια» και η απάντησή της εξέπληξε το κοινό.

«Με ελκύουν οι άνθρωποι. Το φύλο είναι ό,τι να 'ναι», απάντησε, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα ότι είναι bi-sexual.


Εδώ και δύο χρόνια, η νεαρή κοπέλα διατηρεί σχέση με τον συνομήλικό της, Όουεν Μαχόνεϊ, με τον οποίο φοιτούν μαζί στο πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ.

Παρόλα αυτά, μέσα από τις δημοσιεύσεις της στα social media, δείχνει συχνά ότι έχει έναν πολύ ανοιχτό τρόπο σκέψης, ιδίως γύρω από τη σεξουαλικότητα και δεν αφήνει να την περιορίσουν «ταμπέλες» και στερεότυπα.


Κλείσιμο
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η μητέρα της και γνωστή ηθοποιός, Ρις Γουίδερσπουν, είχε δηλώσει για την κόρη της: «Η Άβα είναι τρομερά προσγειωμένη και μαθαίνει καθημερινά να ανακαλύπτει τον εαυτό της. Είναι σπουδαίο πράγμα στη ζωή να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα και να συνειδητοποιείς ποιο είναι πραγματικά το μονοπάτι σου».

Εκτός από την Άβα, η ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά. Τον 18χρονο Ντίκον από τον γάμο της με τον Ράιαν Φίλιπ και τον 8χρονο Τενεσί - Τζέιμς από τον δεύτερο γάμο της με τον Τζιμ Τοτ.





Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης