Όλγα Δαμάνη: Η γιαγιά Ρηνιώ στον Σασμό πεθαίνει από το μαράζι της

Όλγα Δαμάνη: Η γιαγιά Ρηνιώ στον Σασμό πεθαίνει από το μαράζι της

Τι λέει η ηθοποιός για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha

Olga_Damani
H Όλγα Δαμάνη με υποκριτική μαεστρία υποδύεται τη γιαγιά Ρηνιώ στη δημοφιλή του Alpha o «Σασμός». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε το «φυλαχτό» που κρατάει από τον Πετρή μετά τον θάνατο του και την επερχόμενη αυλαία στον ρόλο της.

«Μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο. Χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται ούτε μια σκηνή στα γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές στη σειρά είναι εξαιρετικοί», είπε αρχικά η κυρία Δαμάνη για να συνεχίσει: «Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chn28wdx896x-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης