Σασμός: Η γιαγιά Ρηνιώ και ο παράφορος έρωτας της Θοδώρας με τον Πετρή

Σασμός: Η γιαγιά Ρηνιώ και ο παράφορος έρωτας της Θοδώρας με τον Πετρή

Η Θοδώρα παντρεύεται τον Γιώργη, όμως ο Πετρής δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό της - Η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα

sasmos_danai_pappa
Η Όλγα Δαμάνη, η γιαγιά Ρηνιώ, στον «Σασμό», τη δραματική ερωτική σειρά του Alpha, εξομολογείται στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του «Happy Day» τα «μυστικά» του ρόλου της, την καρμική σχέση της με τον Κατράκη αλλά και το μπράβο που της είπε η Παξινού.

«Η γιαγιά Ρηνιώ είναι πιο μεγάλη απ’ όλους στην ιστορία. Έχει ζήσει τρομερά πράγματα. Κρύβει μυστικά κι ενοχές», λέει η Όλγα Δαμάνη. «Η διαίσθηση της γιαγιάς Ρηνιώς είναι εκείνη που την οδηγεί να διαβάζει τα πουλιά. Θα υπάρξει μια συνέπεια και συνέχεια ως προς τον ρόλο. Η γιαγιά Ρηνιώ δεν είναι ένας ρόλος που θα αφήσει σύντομα τη σειρά», εξηγεί και προσθέτει ότι: «Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος είναι παθιασμένος, τρελαμένος. Τα πάμε πολύ καλά».

Happy Day - Όλγα Δαμάνη (Γιαγιά Ρηνιώ | Σασμός)


Το «μπράβο» από την Κατίνα Παξινού

«Στις εξετάσεις μου στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, με τα «ιερά τέρατα» του θεάτρου στην πλατεία, άκουσα ένα «μπράβο» από τη φωνή της Κατίνας Παξινού. Αυτό ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου», υπογραμμίζει. Αλλά πώς μπήκε το θέατρο στη ζωή της; Πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός; «Ασχολήθηκα με διάφορα πράγματα για να βγάλω το χαρτζιλίκι μου. Δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Σε ένα δικηγορικό γραφείο που ήμουν δακτυλογράφος συνάντησα τον Μάνο Κατράκη, μία συνάντηση που ήταν καρμική. Εκείνος μου είπε να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, και το έκανα αμέσως».

Η πρώτη εντύπωση: «Στην αρχή δεν μπορούσα να βλέπω το εαυτό μου να παίζει. Έχεις μια φανταστική εικόνα για τον εαυτό σου, γι αυτό που έχεις κάνει κι η πραγματικότητα πάντοτε έρχεται σε σύγκρουση (με αυτήν την εικόνα). Και πάντα λες ότι θα μπορούσες καλύτερα. Πάντα υπάρχει το ανικανοποίητο». Στην ερώτηση «θέατρο ή τηλεόραση»; «Κινηματογράφος», απαντά η Όλγα Δαμάνη. «Λατρεύω τον κινηματογράφο. Είναι το πάθος μου. Από μικρό παιδί βλέπω πάρα πολύ σινεμά. Φανατικά».

Προηγουμένως, η Δανάη Παππά αποκάλυψε κι εκείνη λεπτομέρειες για το μέλλον του χαρακτήρα της στον Σασμό, την Θοδώρα. 

«Ο Πετρής είναι ο μεγάλος έρωτας της Θοδώρας. Ο Γιώργης είναι το βόλεμά της, αυτό που της έλεγε η μάνα της από μικρή, να βρεις ένα άντρα να σε αγαπάει, να σε προσέχει, να σε αποκαταστήσει». Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα, στο «Σασμό» του Alpha,  είναι ξεκάθαρη: «Τη δικαιολογώ τη Θοδώρα για το ερωτικό της δίλημμα».

Η ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο ρόλος είναι κόντρα με ό,τι έχει κάνει η Δανάη Παππά μέχρι τώρα στην τηλεόραση αλλά και κόντρα την ίδια ως χαρακτήρα. «Ηταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι τόσο κόντρα. Στο μόνο που συμφωνώ με τη Θοδώρα είναι ότι ο πατέρας της δεν θα διαλέξει ποιον θα πάρει για σύζυγό της. Ωστόσο, δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιον άλλο ρόλο. Είπα εξ αρχής τη Θοδώρα θέλω».

Ο ρόλος της είναι κομβικός. «Η Θοδώρα έχει μέσα της μια φωτιά. Είναι φωτιά. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Πετρής, τον οποίο αγαπάει κι έχει σκεφτεί τη ζωή της μαζί του, την απορρίπτει… Την αποκαθιστά ο Γιώργης τη Θοδώρα. Όμως, ο Πετρής δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό της. Θα δούμε ότι υπάρχει ένα μπρος πίσω στη σχέση της με τον Πετρή… Η Θοδώρα βάζει τις φιτιλιές της, για να δει εάν θα τσιμπίσει ο Πετρής. Ξέρει πότε να κάνει την κίνησή της…».

Super Κατερίνα  - Δανάη Παππά (Θοδώρα | Σασμός)


Σε σχέση με τον γάμο της Θοδώρας με τον Γιώργη «Ο γάμος θα γίνει, αλλά δεν θα πάει πολύ καλά. Συμβαίνουν πράγματα… Μπορεί η Θοδώρα να μην αγαπάει ακόμη τον Γιώργη, να κάνει ό,τι κάνει από αντίδραση στον Πέτρο, αλλά στην πορεία θα αρχίσει να αγαπάει και να εκτιμάει τον Γιώργη….Θα αναπτύξουν μια άλλου είδους αγάπη. Θα του δείξει η Θοδώρα ότι τον υποστηρίζει κι ότι βρίσκεται στο πλευρό του», λέει. Αλλά και στο δίλημμα του Μανόλη μπλέκεται. «Η Θοδώρα υποψιάζεται κι έχει καταλάβει ότι ο Μανόλης έχει δει τον φονιά. Ο Μανόλης θα υποστεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θεοδώρα. Και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει. Ή να αλλάξει τα δεδομένα».

Θα δώσει ο Πετρής δεύτερη ευκαιρία στη Θεοδώρα;

«Όταν σπάει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Απογοητεύτηκε ο Πετρής από τη στάση της»
απαντά ο Κώστας Νικούλι, ο Πετρής στον «Σασμό» στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Του αρέσει ότι η Θοδώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει έναν δυναμισμό. Κι απογοητεύεται όταν διαπιστώνει ότι κοιτάζει αλλού. Είναι περίπλοκη η σχέση Πετρή- Θοδώρας. Δεν τελειώνει τόσο σύντομα. Περνάει από 40 κύματα».

SASMOS 16 SK


Κλείσιμο
Όμως ο Πετρής παθαίνει «σοκ», όταν μαθαίνει τη σχέση της αδελφής του Αργυρώς με τον γιο του φονιά του πατέρα τους, Αστέρη. «Τα πράγματα φτάνουν σε τεταμένες καταστάσεις. Το πρώτο συναίσθημα του Πετρή είναι η απογοήτευση. Φοβάται ότι μπορεί να γίνει κάποιο φονικό. Νευριάζει με την αδελφή του και στεναχωριέται που η αδελφή του δεν συνειδητοποιεί την πολυπλοκότητα του θέματος. Παρ΄όλα αυτά είναι η αδελφή του… Θα κλυδωνιστούν οι σχέσεις, θα συγκρουστούν, αλλά οι συγκρούσεις, πολλές φορές, φέρνουν κάτι καλό. Αποκαθίσταται η αλήθεια». 

«Για μένα ο έρωτας και η αγάπη τα κερδίζουν όλα. Άρα, θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσουν και τη βεντέτα», καταλήγει ο Κώστας Νικούλι.



Ειδήσεις σήμερα:


Στέιτ Ντιπάρτμεντ για γαλλικές φρεγάτες: Χαιρετίζουμε τις συνεχείς αμυντικές επενδύσεις της Ελλάδας

Φέτος οι αιτήσεις... του χρόνου οι ρυθμίσεις με 36 - 72 δόσεις

Ισπανία: Έφτασε στον ωκεανό η λάβα από το ηφαίστειο στη Λα Πάλμα - Συγκλονιστικές εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης