Ρις Γουίδερσπουν: «Χρειάστηκε να κάνω ύπνωση για να παίξω στο Wild, επειδή πάθαινα κάθε μέρα κρίσεις πανικού»

Ρις Γουίδερσπουν: «Χρειάστηκε να κάνω ύπνωση για να παίξω στο Wild, επειδή πάθαινα κάθε μέρα κρίσεις πανικού»

Αυτό που τρόμαζε την ηθοποιό ήταν ότι η ταινία περιλάμβανε γυμνό, σεξουαλικότητα, χρήση ναρκωτικών, αλλά το χειρότερο για εκείνη ήταν ότι στις περισσότερες σκηνές της βρισκόταν εντελώς μόνη της μπροστά στην κάμερα

reese
Η Ρις Γουίδερσπουν σε πρόσφατη δήλωση της σε ρεπόρτερ στο Λονδίνο, αποκάλυψε πως ο πιο δύσκολος ρόλος της καριέρας της ήταν αυτός στην ταινία «Wild».

H ηθοποιός, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την συγκεκριμένη ερμηνεία της, περιέγραψε πως κάθε φορά που είχε γυρίσματα, πάθαινε κρίσεις πανικού από τον φόβο της. «Φοβόμουν να το κάνω αυτό. Πάθαινα κρίσεις πανικού κάθε μέρα για τρεις εβδομάδες», εξηγεί η Γουίδερσπουν.



Όταν ρωτήθηκε για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τον φόβο της, απάντησε πως ποτέ δεν τα κατάφερε ουσιαστικά. «Χρειάστηκε να κάνω ύπνωση, ήμουν τόσο φοβισμένη που δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου», αναφέρει.

Η Ρις Γουίδερσπουν εξήγησε πως αυτό που την τρόμαζε ήταν ότι η ταινία περιλάμβανε γυμνό, σεξουαλικότητα, χρήση ναρκωτικών, αλλά το χειρότερο για εκείνη ήταν ότι στις περισσότερες σκηνές της βρισκόταν εντελώς μόνη της μπροστά στην κάμερα, γεγονός που της πρόσθετε πολύ άγχος και αμηχανία.



«Έπρεπε να είμαι μόνη μου στην κάμερα χωρίς κανέναν άλλο ηθοποιό. Υπήρχαν περίπου 25 ημέρες γυρισμάτων, που δεν είχα κανέναν ηθοποιό απέναντί μου. Ήμουν μόνο εγώ, η κάμερα και ένα σακίδιο. Και σκεφτόμουν συνεχώς: θα είναι τόσο βαρετό», αναφέρει η ηθοποιός εξηγώντας πως ποτέ στο παρελθόν δεν της είχε τύχει κάποια παρόμοια περίπτωση.


Κλείσιμο

Η 45χρονη δήλωσε μάλιστα πως δούλεψε πάρα πολύ σκληρά για αυτή την ταινία, αλλά την άλλαξε τόσο πολύ, που δεν ξέρει αν θα το έκανε ξανά. «Έκανα την ταινία, γιατί τα απομνημονεύματα της Σέριλ Στρέιντ, πάνω στα οποία βασίζεται η ταινία, μίλησαν βαθιά στην ψυχή μου. Δεν υπάρχει μητέρα ή πατέρας να μας σώσει. Δεν υπάρχει σύντροφος. Πίστευα ότι ήταν ριζοσπαστικό ότι στο τέλος της ταινίας καταλήγει χωρίς οικογένεια, χρήματα, δουλειά, σύντροφο και είναι ευτυχισμένη», καταλήγει. 

Wild Official Trailer #1 (2014) - Reese Witherspoon Movie HD




Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκαριστικό τροχαίο με τραυματία στη λεωφόρο Βεΐκου - Δείτε φωτογραφίες

Περού: Συνεχίζεται το «θρίλερ» για το νικητή των προεδρικών εκλογών

Survivor: Ο Σάκης με τη δεύτερη σερί ατομική ασυλία του έστειλε στον… τάκο και τον Ασημακόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης