O Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δώρισε 25 μίνι σπιτάκια στους άστεγους του Λος Αντζελες

O Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δώρισε 25 μίνι σπιτάκια στους άστεγους του Λος Αντζελες

O διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια χάρισε το χαμόγελο Χριστουγεννιάτικα σε 50 άστεγους βετεράνους τους Αμερικανικού στρατού

schwarzenegger-vets-02
Μπορεί να έγινε διάσημος ως «Κόναν ο Βάρβαρος» ή «Εξολοθρευτής», αλλά ο Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ έχει στην πραγματικότητα μια χρυσή καρδιά. Ο ηθοποιός ταινιών δράσης και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια αγόρασε  25 μίνι σπίτια για τους άστεγους βετεράνους του αμερικανικού στρατού. Εδωσε 250.000 δολάρια για την αγορά των μίνι σπιτιών, τα οποία τοθετήθηκαν σε δημόσιο χώρο από τον μη κερδοσκοπική οργάνωση «Village for Vets».

«Σήμερα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Άρνι. «Τα 25 σπιτάκια έχουν ήδη στηθεί και περιμένουν να υποδεχθούν τους ήρωες μας και να τους προστατέψουν από τα στοιχεία της φύσης. Αν και εσείς μπορείτε, δώστε έστω λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, αυτές τις μέρες, για να βοηθήσετε τους ανθρώπους δίπλα σας».
schwarzenegger-vets-03

Ο Δήμος του Λος Αντζελες έχει «αγκαλιάσει» το σχέδιο με τα «tiny houses» για τους άστεγους. Πρόκειται για μικροσκοπικά σπιτάκια μόλις 6 τετραγωνικών μέτρων που μπορούν να στηθούν άμεσα. Εχουν δύο κρεβάτια, θέρμανση, κλιματισμό και ένα μικρο γραφείο. Είναι ένα μίνι καταφύγιο από τα στοιχεία της φύσης, τις βροχές και το χιόνι. Για τον βετεράνο άστεγο Φέρι Κάμς είναι μια μορφή σωτήριας. «Δεν έχει σκίουρους και ποντίκια, άρα είναι σπίτι»

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τα Χριστούγεννα - Πού θα βρέξει

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία με 30 νεκρούς μετανάστες σε τρία ναυάγια

«Let's go Brandon!» - Αντί για χρόνια πολλά, ο Μπάιντεν άκουσε κωδικοποιημένη βρισιά από Αμερικανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης