Έλλη Στάη στο ImpacTalk: «Η τηλεόραση θέλει χαρακτήρα»

Έλλη Στάη στο ImpacTalk: «Η τηλεόραση θέλει χαρακτήρα»

«Αν μείνεις μόνο ένα pretty face στην τηλεόραση, δεν υπάρχεις στο μήκος του χρόνου» λέει η δημοσιογράφος – Μιλά για την πορεία της και εξηγεί γιατί οι ρήξεις είναι αναπόφευκτες στην εξέλιξη ενός δημοσιογραφικού βίου

elli_stai
Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκαλύπτει σε εμφάνισή της στο ImpacTalk, η Έλλη Στάη.

Σε μια βαθιά ανθρώπινη εμφάνιση στο ImpacTalk, η Έλλη Στάη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της δίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα αντοχής που αγγίζουν όλους.

«Είχα μεγάλη αγωνία να μη μείνω μόνο ένα pretty face. Αν μείνεις μόνο ένα pretty face στην τηλεόραση, δεν υπάρχεις στο μήκος του χρόνου».

Η δημοσιογράφος, ανατρέχει στην πορεία της από το πρώτο πρωτοσέλιδο, το πρώτο δελτίο ειδήσεων, την πρώτη ρήξη που κατέληξε σε απόλυση. Μιλά για την παγίδα της τηλεθέασης και για τις εσωτερικές αντιστάσεις που απαιτεί η καθημερινή έκθεση στο «γυαλί», ώστε να μη γίνει εξάρτηση. Εξηγεί γιατί οι ρήξεις είναι αναπόφευκτες στην εξέλιξη ενός δημοσιογραφικού βίου και ξεκαθαρίζει ότι αν μείνεις μόνο pretty face, σε βάθος χρόνου δεν υπάρχεις.

«Ήταν ασύμβατο να είσαι νέα, γυναίκα και νόστιμη. Αυτομάτως αυτό σε έβαζε σε μειονεκτική θέση. Αυτομάτως κάτι άλλο ήθελες. Τα σεξιστικά σχόλια ήταν πολλά. Όμως, τα δύσκολα είναι για να τα ψάχνουμε και να προσπαθούμε να τα κατακτήσουμε».

Ποια είναι η Έλλη Στάη πίσω από το φακό; Η γυναίκα, η δημοσιογράφος, η anchorwoman, η μητέρα. Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Σε μια αναδρομή στη ζωή της, ταράζει για άλλη μια φορά τα νερά, επιβεβαιώνοντας όλους όσοι τη θεωρούν αναντικατάστατη.

Elli Stai | ImpacTalk | LeadersTalk | Official Trailer


Αν θέλεις να παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα ζωής από την Έλλη Στάη και να μάθεις από τους καλύτερους, μπες στο impactalk.gr και γίνε συνδρομητής στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αξία της γνώσης και της ίδιας της ζωής.




Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας


ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης