Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

Ο δημοσιογράφος διασωληνώθηκε στη διάρκεια της νύχτας λόγω ιδιαίτερα σοβαρής επιβάρυνσης της υγείας του - Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε νέα σοβαρή καρδιολογική επιπλοκή

tragkas-main
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος διασωληνώθηκε στη διάρκεια της νύχτας, μετά από πολύ σοβαρή επιπλοκή που εμφάνισε στην καρδιά. Η κινητοποίηση των γιατρών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σωτηρία, με κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος, ήταν άμεση. Το μεσημέρι της Παρασκευής ζητήθηκε συνδρομή από το αιμοδυναμικό τμήμα και η κατάστασή του είναι άσχημη.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι την Τετάρτη ο Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν ήταν διασωληνωμένος, ενώ λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης-  δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής. Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση.

Σημειώνεται δε πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος. Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί είναι «επειδή έχει το σάκχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».



Δείτε βίντεο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας


Ειδήσεις σήμερα:

Παράταση notam για τις πτήσεις εξωτερικού - Τι αλλάζει με το πιστοποιητικό νόσησης

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για παιδιά 5-11 ετών - «Καμπανάκι» κατά του εφησυχασμού τα Χριστούγεννα

ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης