Σε σχέση με τον Δημήτρη Κεχαγιά η Κατερίνα Λιόλιου
Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε νυχτερινή έξοδο κι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους - Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Big Brother για την σχέση τους
Ο πρώην παίκτης του Big Brother βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Αρσενίου και ο Γιώργος Δασκουλίδης, συνοδευόμενος από την Κατερίνα Λιόλιου.
Παρά τους θαμώνες του μαγαζιού, που τους αναγνώρισαν, οι ίδιοι δεν φαίνονταν να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Όπως αναφέρει μάλιστα, το ρεπορτάζ οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας προς τον άλλο, χωρίς να κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, όταν είχε ερωτηθεί για την σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, αφού επισκέφτηκαν μαζί τη Μύκονο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε δηλώσει: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να μονάσω, ούτε να γίνω ερημίτης. Πάντα την παρέα μου την επιλέγω να είναι όπως μου αρέσει. Μου αρέσει η παρέα της, περνάμε μια χαρά μαζί».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.