GNTM: Οι επιστροφές, οι... καταστροφές που προκάλεσε η Φουρέιρα και η αποχώρηση - Δείτε βίντεο

GNTM: Οι επιστροφές, οι... καταστροφές που προκάλεσε η Φουρέιρα και η αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Η αποχώρηση του Γιάννη  και τα δάκρυα του  Ναπολέοντα, η αναστάτωση από την επανένωση παλιών και νέων διαγωνιζόμενων, το disadvantage της Όλγας και οι καλύτερες και χειρότερες φωτογραφίες του rainbow catwalk

φουρειρα
Επιστροφές μοντέλων που είχαν αποχωρήσει, «καταστροφές» που προκάλεσε η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με την τραγουδίστρια να επισκιάζει τους διαγωνιζόμενους και μια νέα αποχώρηση είχε το επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM 4.

Μετά και την αποχώρηση του Αιμιλιανού τα υποψήφια μοντέλα του ριάλιτι μόδας του Star έμειναν 9 και η παραγωγή αποφάσισε να φέρει έναν ατζέντη του Elite για να επιλέξει τα πρόσωπα τα οποία αξίζουν να επιστρέψουν.

Τα 10 μοντέλα, που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, επέστρεψαν στο πλατό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group και να διεκδικήσουν μια 2η ευκαιρία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfle9qs1vcg1-sf)


Κλείσιμο
Ο Alex Babahmadi ζήτησε από τα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα και να του περιγράψουν τα χόμπι, τα ενδιαφέροντά τους, πέρα από το μόντελινγκ. Εκεί έκρινε και το κομμάτι της προσωπικότητας τους, γεγονός που όπως τόνισε για το πρακτορείο Elite παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο κ. Babahmadi, πήρες τις αποφάσεις του και τις «σέρβιρε» ως επιδόρπιο στο δείπνο της βίλας, όπου την επισκέπτεται μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflfym2bq3bt-sf)


Μετά από την ολοκλήρωση του casting, ο Alex αποφάσισε να επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM τέσσερα άτομα: Ο Αγγαίος, η Ιωάννα, ο Ντίνος, ενώ η 4η τέταρτη θέση κρίθηκε ανάμεσα στη Ραφαέλλα και τον Θάνο, με τον τελευταίο να την εξασφαλίζει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflehu5q0jah-sf)


Η επανένωση παλιών και νέων διαγωνιζόμενων προκάλεσε αναστάτωση με τις αντιδράσεις αρκετών να είναι χαρακτηριστική.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflg6py37vv5-sf)


Μετά από τις επιστροφές, οι διαγωνιζόμενοι ήταν πλέον 13 και πιο έτοιμοι από ποτέ να ριχθούν στη μάχη για την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflf1jlrcoa9-sf)

Πασαρέλα, ρυθμός και έντονες πόζες ήταν οι λέξεις κλειδιά της δοκιμασίας αποχώρησης και ήθελε τα μοντέλα πρωταγωνιστές στο fashion show του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου. Ωστόσο το live performance στο rainbow catwalk θα έπρεπε να γίνει στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα. Το δυσκολότερο απ΄ όλα φυσικά ήταν οι διαγωνιζόμενοι να «καπελώσουν» την τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflfc4uyp0sp-sf)


Η Όλγα Ντάλλα, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, αποφάσισε να δώσει το disadvantage σε Ναπολέων και Κυβέλη, οι οποίοι θα είχαν 10 δευτερόλεπτα πάνω στην πασαρέλα και όχι 20.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflf51973s55-sf)


Το catwalk ξεκίνησε και τα υποψήφια μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα ενώ η Ελένη Φουρέιρα τραγουδούσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflfe8lno161-sf)


Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα μαύρο σέξι φόρεμα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflfhsdnx7q1-sf)


Κωνσταντίνος και Κυβέλη κατάφεραν να... κλέψουν τις εντυπώσεις με τον Κωνσταντίνο να αναδεικνύεται νικητής του concept, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε η Όλγα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflgev9soh95-sf)


Στο bottom 3 βρέθηκαν οι Στυλιανός, Ναπολέων και Γιάννης, με τους κριτές να δίνουν τη... σανίδα σωτηρίας στον Στυλιανό. Πριν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοινώσει ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου από το GNTM 4 ο Ναπολέων ζήτησε να μείνει ο Γιάννης γιατί είχε καλύτερη απόδοση από τον ίδιο. Τελικά οι κριτές επέλεξαν να αποχωρήσει ο Γιάννης. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cflggipzlabl-sf)



Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Οι «στρατιωτικές αποστολές των ΗΠΑ στην Ελλάδα» συνεχίζουν να απασχολούν τα τουρκικά ΜΜΕ

Στο «σκοτάδι» η οικογένεια Ζαντιώτη για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού τους στο Βούπερταλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης