«Το κλίμα στους Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα έχει πολύ γέλιο. Το κείμενο είναι αστείο, ίσως είμαστε όμως και εμείς επιρρεπείς στο γέλιο», είπε η ίδια γελώντας.
«Υποδύομαι τη Λίτσα Μπακλάφα, την σύζυγο του δημάρχου. Είμαι μεγαλομανής, έχω εμμονή με το ντύσιμό μου και μια ρομαντική πλευρά. Τη Λίτσα θα την δούμε και λίγο ερωτευμένη», σημείωσε για το ρόλο της.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfl6akazvzfl)
«Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ στην ζωή του και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με γέλιο. Εμπνέομαι για τις σειρές μου από την ίδια τη ζωή. Από πράγματα που με προβληματίζουν. Όταν αντιμετωπίζω διλήμματα σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι, αλλά τελικά αποφασίζω με το ένστικτό μου», συνέχισε η αγαπημένη ηθοποιός.
Αναφερόμενη, τέλος, στο γιο της που βρίσκεται στις ΗΠΑ, η ίδια είπε ότι «ο γιος μου ο Αλκιβιάδης τελείωσε τις σπουδές του στην Αμερική και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είναι εκεί που θέλει να είναι και αυτό για εμένα είναι αρκετό».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.