«Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»: Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της

«Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»: Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της

Απόψε, στις 21:00 στο MEGA

22
 «Απιστία με αξιοπρέπεια»

Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της, στο Καλαμίτσι. Αλλά το πατρικό στο Καλαμίτσι είναι ερωτική φωλιά και ενός άλλου παράνομου ζευγαριού. Κάθε τόσο πηγαίνει εκεί η αδερφή της Πωλίνα με τον εραστή της, τον Τόλη Κακαλιούρα πράγμα που φέρνει την Πένη στα πρόθυρα κρίσης. Παράλληλα οι πολιτικές ίντριγκες και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την εργολαβία στο Μπουραντάνι καλά κρατούν, και πάνω που ο Λυκούργος έχει αποκτήσει το πάνω χέρι, μέσω της συμμαχίας με τη Φώτο, ένα μεγάλο κακό βρίσκει το δήμαρχο Μπακλάφα. Στα θεμέλια του σπιτιού του, όπου εργολάβος είναι ο Τόλης Κακαλιούρας βρίσκουν αρχαία, και τώρα ο πανούργος Τόλης εκβιάζει το δήμαρχο ότι αν δεν του δώσει τη δεξαμενή, θα καλέσει την αρχαιολογία. Μαζί με αυτή την εξέλιξη, ο Λυκούργος έχει να αντιμετωπίσει και το άσβεστο μίσος της δημαρχίνας Λίτσας Μπακλάφα, που θέλει να τον καταστρέψει μιας και κάποτε ο Λυκούργος απέρριψε τον έρωτα της.

4_-_Αντιγραφο
5
10

Επιπλέον μια τυπικά ήσυχη ημέρα, η Πωλίνα δανείζεται από την Πένη το αυτοκίνητο της και πηγαίνει να συναντήσει το ραντεβού της στο Καλαμίτσι. Έλα όμως που η μοίρα τα ‘θελε να χαλάσει πάλι η περίφραξη του εξοχικού και ο Λυκούργος με τον Βασίλη πηγαίνουν να την επιδιορδώσουν...

10_2
15
Κλείσιμο

Δείτε το τρέιλερ:

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα | Παρασκευή 5/11 21:00 (trailer)


Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Και σε ξεχωριστούς ρόλους: η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
Μουσική: Αφροδίτη Μάνου
Διευθυντής φωτογραφίας: Βασίλης Κλωτσοτήρας
Ενδυματολόγος: Έβελυν Σιούπη
Σκηνογράφος: Λία Ασβεστά
Executive Producer: Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Εκτέλεση Παραγωγής: LUMAD PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021



Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς μάσκες στο μετρό αγρότες της Κρήτης - Διαμαρτυρία στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης