Η Ματίνα Ζάρα μιλά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο - «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο»

Η Ματίνα Ζάρα μιλά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο - «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο»

Η τραγουδίστρια εξηγεί γιατί χώρισε με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή μία εβδομάδα πριν το γάμος τους

lamprosxoutos-matinazara1
Η Ματίνα Ζάρα, η οποία χώρισε από τον 41χρονο ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο μόλις μόλις μία βδομάδα πριν πραγματοποιηθεί, όπως ήταν κανονισμένο, ο γάμος τους στην Σκιάθο, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Αποκλείεις εντελώς το ενδεχόμενο επανασύνδεσής σας;

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανασυνδεθούμε με τον Λάμπρο.

Πώς μπορείς να είσαι τόσο απόλυτη;

Όταν φτάνεις με έναν άνθρωπο να παντρεύεστε και πέντε μέρες πριν από το γάμο διαπιστώσετε ότι δεν πρέπει να είστε μαζί, είναι δύσκολο να επανασυνδεθείτε μετά. Αλλά κι εγώ ως άνθρωπος μπορεί να δυσκολευτώ να πάρω μία απόφαση, αλλά όταν το κάνω, δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Με τον Λάμπρο δεν έχετε καμία επικοινωνία σήμερα;

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία επαφή. Είχαμε μία επικοινωνία επιστρέφοντας από τη Σκιάθο, όταν πήγα από το σπίτι, όπου μέναμε μαζί, για να πάρω τα πράγματά μου. Τώρα πια δεν μιλάμε καθόλου.

Έχεις δηλώσει πως χωρίσατε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που διαπιστώνεις τον πρώτο χρόνο της σχέσης και όχι πέντε μέρες πριν το γάμο.

Ήταν κι αυτό. Φαντάσου ότι γνωριστήκαμε την περίοδο της καραντίνας, όπου δεν ζούσαμε σε κανονικές συνθήκες. Με τον Λάμπρο είχαμε διάφορα θέματα από την αρχή της σχέσης μας. Όταν μία εβδομάδα πριν από το γάμο κατάλαβα ότι αυτά τα θέματα δεν πρόκειται να λυθούν, πήρα την πρωτοβουλία να του πω να το συζητήσουμε.

Στην κουβέντα αυτή συνειδητοποιήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουμε τώρα και όχι αργότερα, που μπορεί να είχαμε κι ένα παιδί. Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν, πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό σίγουροι για αυτό. Πόσο μάλλον εγώ, που προέρχομαι από μία πολύτεκνη οικογένεια και οι γονείς μου είναι πολλά χρόνια μαζί.

Αφού δεν ήσουν σίγουρη, γιατί πήρες την απόφαση να παντρευτείτε;

Κλείσιμο
Όταν ο Λάμπρος μου έκανε πρόταση γάμου, είπα «ναι, θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο». Αλλά τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση μας, αντί να εξαλειφθούν, φούντωσαν με τον καιρό.



Η πλειονότητα των γάμων που διαλύονται στο παρά πέντε, γίνεται επειδή μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι τρίτο πρόσωπο.

Το έχω ακούσει αυτό. Και πρέπει να σου πω ότι ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι όταν τους είπα ότι δεν θα παντρευτούμε τελικά, με ρώτησαν αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από τη δική του.

Πώς αντέδρασε εκείνος, όταν του είπες λίγο πριν από το γάμο σας ότι πρέπει να μιλήσετε;

Όταν μία εβδομάδα πριν από το γάμο, εκεί που κανονικά θα έπρεπε να πετάω, διαπίστωσα ότι έχω διάφορα θέματα που με απασχολούν, του πρότεινα ως ώριμοι άνθρωποι να τα συζητήσουμε. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον, αλλά ούτε και για μένα. Σκέψου μόνο ότι, επειδή ο γάμος θα γινόταν στη Σκιάθο, οι περισσότεροι συγγενείς μας ήταν ήδη στο νησί. Επειδή, όμως, και οι δύο θέλουμε για τον άλλον να είναι ευτυχισμένος, καταλήξαμε ότι είναι καλύτερο να μην είμαστε μαζί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ημέρες περσινού Νοεμβρίου θυμίζει η πορεία θανάτων λόγω Covid, «βραχνάς» οι ανεμβολίαστοι

Ζωή Αλεξοπούλου: Το χάπι δεν είναι υποκατάστατο του εμβολίου, δηλώνει η Ελληνίδα κλινική διευθύντρια της Merck

Γκουίλιαμ Πιου: Το «ασχημόπαπο» που κατέκτησε τις πασαρέλες έχει... κόκκινα γένια και κάποτε ζύγιζε 140 κιλά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης